Krzyk według Jacka Kaczmarskiego

Temat dostępny też na forum: Krzyk według Jacka Kaczmarskiego
muzyka: Jacek Kaczmarski, Przemysław Gintrowski,Zbigniew Łapiński, L.Llach Grandeteksty piosenek: Jacek Kaczmarskiscenariusz i reżyseria: Robert Talarczykscenografia: Elżbieta Terlikowskachoreografia: Katarzyna Aleksander - Kmiećaranżacje i kierownictwo muzyczne: Hadrian Filip TabęckiOrganizatorem widowiska jest Fundacja EDMWidowisko muzyczno – baletowe pod patronatem Prezydenta Miasta ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspaniały pomysł, ale jaka cena!!!

cz mozna zobaczyć tylko w jeden dzień.? ja chcialabym zobaczyc we wrześniu.

Krzyk

"Krzyk" widziałam kiedyś w telewizji, zachwycił mnie tak, ze do dzisiaj mam wiele obrazów przed oczami. Niestety, dziś, jako pracującej polonistki, nie stać mnie na bilet :/

Niezwykle wydarzenie

Niezwykle wydarzenie, Jacek jednak spiewał dla zwyczajnych, normalnych ludzi, a ceny są dla wybrańców... Nie stać organizatorów i sponsorów na zwykły ludzki gest?

Krzyk

w chorzowie najdrozsze o polowe tansze http://www.teatr-rozrywki.pl/cennik.htm..

Cena rzeczywiście iście KRZYCZĄCA!!!

co to za obchody ??

Takie imprezy powinny być dostępne dla WSZYSTKICH , to jest po prostu żałosne żeby tyle kasy brać, wkońcu 31 sierpień, to wszyscy wiedzą co to za data.....

Kaczmarski

W poprzednich 2-ch kolejnych latach był koncert Kaczmarskiego w kościele Mikołaja w Gdańsku. Super przeżycie- za darmo. Szkoda, że w tym roku nie było tego koncertu- w ramach duszy Jarmarku Dominikańskiego. Poczekam na kolejny...

Inne tematy z forum

Festiwal Hevelka 2025 (10 odpowiedzi)

W 2025 roku Hevelka - największy festiwal alkoholi kraftowych na Pomorzu - świętuje 10 lat! To...

Rod Stewart (20 odpowiedzi)

Po ogromnym sukcesie majowego występu w Łodzi, Rod Stewart wraca do Polski na dwa wyjątkowe...

Otwarcie Techno Balkon i Unfrozen lato 2025 (12 odpowiedzi)

Odkryj niezapomniane otwarcie Unfrozen Lato 2025 na Techno Balkonie w Gdańsku! Już 23 maja...