Fryzjerka do Ślubu - Gdańsk (1) Szukam Pani która uczesze mnie do ślubu/wesela ( plus inne 2 osoby). Chodzi o... Kasia Pilnie! Fryzjer na 12 lipca (1) Pilnie potrzebuje osoby , ktora mnie uczesze u mnie w domu (gdynia)... kamika Oprawa muzyczna Mszy Ślubnej - kogo polecacie??? (124) Kogo polecacie do kościoła w okolicach trójmiasta? Pozdrawiam, ola ola
Tani przewóz gości (9) Jak w temacie, poszukujemy transportu dla ok.15 osób możecie kogoś polecić? Monia Poszukiwany fotograf na ślub i wesele 29.08.2015 (8) Witam, Poszukuje dobrego fotografa na slub i wesele oraz plener i... user_138018440465 Męski buty do ślubu - gdzie kupujecie? (7) Hejka, Gdzie kupujecie buty dla Waszych mężczyzn? Pati DJ-Wodzirej Gronowski - proszę o opinie. (1) Poszukuje informacji na temat Dj-Wodzirej'a Mattsound Gronowski ktoś coś... agamiko Naucz nas tańczyć :) (4) Cześć, Niedługo bierzemy ślub i potrzebujemy aby ktoś wykonał dla nas... marta Kamerzysta i fotograf na wesele 17/09/2016 poszukiwany (1) witam poszukuje kamerzysty i fotografa (najlepiej jednej firmy albo żeby ze... user_13801829197 Szukam Dj'a na wesele 24,08,2016 (1) Uroczystość odbędzie się w Gdańsku od Godziny 17 do godz 4 z Poprawinami.... Aneta Zespół/Dj na wesele okolice Karwi (5) Poszukuję dobrego zespołu lub Dj. termin: 5.09.15 miejsce: okolice Karwi... szczepan266 Torty, babeczki, jeże. Namiary co gdzie i za ile. (1) Witam serdecznie możecie podzielić sie informacjami gdzie mozna kupic... Ślubna Obrączki - Gdynia (2) Witajcie. Planujemy wziąć ślub cywilny i szukam obrączek. Może znacie... Miętówka Krawcowa, która uszyje welon. (1) Dziewczyny, czy któraś z Was szyła welon? Jeśli tak, wdzięczna będę za namiar... piena Małe wesele/przyjęcie weselne - gdzie? (11) Mam pytanie gdzie najlepiej zorganizować w Gdańsku małe wesele, a w zasadzie... Zosia Farbowanie sukni - gdzie w Trójmieście? (1) Czy ktoś wie, gdzie można w Trójmieście pofarbować suknie slubną? ja Sale z własną kucharką okolice Wejherowa (24) Witam, poszukuję sali, na którą można wprowadzić własną kucharkę. Wesele będę... ExceedTheSpeed Makijaż Krokowa (1) Witam, szukam sprawdzonej makijażystki do wykonania makijażu ślubnego. Czy... szczepan266 DJ na wesele 4.06.16 (1) Witam, szukam DJ na wesele 4.06.16 w Borkowie koło Żukowa proszę o kontakt... Aneta Poradnictwo rodzinne 1 dzień (1) Witam. Czy robil ktos ostatnio poradnictwo w gdansku w jeden dzien .jesli... wesele2015