MAXIMUM SUKCESU W 100% W SZKOLE L-KRZYŚ :) :) !!!!!!!
Ponad rok temu ukończyłam kurs w jednym z gdyńskich ośrodków szkolenia kierowców, przystąpiwszy do egzaminu, uzyskałam wynik negatywny. Zniechęcając się tą wieścią,poddałam się,myślałam,że nigdy nie uda mi się zdać prawka.Kiedy koleżanka w pracy pochwaliła się zdaniem prawa jazdy za pierwszym razem, poleciła mi szkołę L-Krzyś, bez wahania postanowiłam wykupić dodatkowe jazdy u pana Krzysia.Nie zawiodłam się.Dopiero pan Krzyś nauczył mnie jeździć i wykonywać wszystkie manewry,dopiero wtedy uświadomiłam sobie jak ważny jest wybór dobrej szkoły nauki jazdy.Żałuje,że nie trafiłam na kurs od razu do Pana Krzysia.Instruktor okazał mi bardzo dużo cierpliwości i spokoju a przy miłej atmosferze i poczuciu humoru pana Krzysia godziny jazd szybko i przyjemnie mijały.Oprócz profesjonalnego nauczania pan Krzyś jest dobrym psychologiem,tłumaczył bowiem aby podchodzić do egzaminu ze spokojem,aby się nie stresować,być skupionym i uwierzyć w swoje możliwości.Z takim podejściem i zdobytymi umiejętnościami egzamin oczywiście zdałam pozytywnie.UDAŁO SIĘ ! :) A więc bez wątpienia i wahania mogę polecić każdemu szkołę L-Krzyś,komu zależy na szybkim,pewnym i bezstresowym zdaniem prawa jazdy.POLECAM!!