Magda Kubicka - Chcę cię poznać

Temat dostępny też na forum: Magda Kubicka - Chcę cię poznać
Magda Kubicka wystąpi z programem ''Chcę cię poznać". Wraz z nią na scenie pojawi się support.* Występ tylko dla widzów pełnoletnich.* Prosimy o wyciszenie telefonów na czas występu.* Całkowity zakaz nagrywania występu w formie audio i video. Osoby nagrywające, będą wypraszane z sali i zostaną wobec nich wyciągane konsekwencje prawne za naruszanie praw autorskich.* Bilet nie daje prawa do ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tragedia wulgaryzmy i słaby poziom :((

Byłam wczoraj na tym spektaklu w Starym Maneżu, wyszłam po 20 min. zażenowana na maksa bardzo niskim poziomem, w każdym zdaniu przerywniki na k, ch, ciągle wulgarne obrażanie innych, kobiet, dzieci a najgorsze, że nawet samych siebie, swojej ciąży Smutne to a nie śmieszne. Dodam, że nie mam wcale delikatnych uszu. Rozumiem, że to może forma autoterapii dla tej Pani i jej poprzedniczki, ale płacić za to, i słuchać i śmiać z tego na własne życzenie? Żałuję czasu i pieniędzy, dziwię się, że rynsztok na tak niskim poziomie jest prezentowany w takich fajnych miejscach??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Pracownia Zająca w Jagatowie (3 odpowiedzi)

Serdecznie zapraszamy do udziału w Pracowni Zająca w Jagatowie - wiosennym projekcie organizatora...

22 Fląder Festiwal 2025 (3 odpowiedzi)

22 FF 2025 jest dofinansowany ze środków Miasta Gdańsk. 13 i 14 czerwca zapraszamy do...

Festiwal Smaków Food Trucków (31 odpowiedzi)

Już w ostatni weekend maja plac przy Forum Gdańsk po raz kolejny zamieni się w wielką plenerową...