Mama Tymka - ocena

Temat dostępny też na forum: Kiddo
W mojej opinii przedszkole zmieniło się na gorsze, zmieniają się panie, zmienia się liczebność grup na większe, zmieniają się stawki na wyższe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu

Dzień dobry,

Wystawiła nam Pani ocenę, jednak nie jest Pani (ani nie była) naszą klientką. Nie mamy wychowanka o podanym imieniu (i nie mieliśmy), nikt ostatnio nie zrezygnował z naszego przedszkola. Mam nadzieję, że to pomyłka a nie celowe działanie i niezdrowa konkurencja.
Nasza kadra jest stała, przedszkole idzie tylko do przodu jeśli chodzi o ofertę edukacyjną.
Uprzejmie proszę o usunięcie tej niesprawiedliwej opinii, gdyż wprowadza ona w błąd i nie dotyczy naszej placówki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Droga Pani,
W całej historii naszej placówki nie mieliśmy wychowanka o imieniu Tymon. Uprzejmie proszę o usunięcie tej opinii, gdyż nie uczęszczają Państwo do naszego przedszkola, a opinia nie jest zgodna z prawdą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Olivier R - ocena (3 odpowiedzi)

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i każdego jego aspektu, miła atmosfera podczas jazd i...

Zaniepokojona matka - opinia (6 odpowiedzi)

Szkoła bardzo efektowna, ale mało efektywna. Na plus dwoch może trzech psychologów ze świetnym...

Rodzić - ocena (4 odpowiedzi)

Jestem przerażona i obrażona zachowaniem nauczyciele w tej szkole. Moja córka była uczennicą w...