Michał - ocena

Temat dostępny też na forum: Ask Architekt Sz. Kuhn
Bardzo polecam pracownie ASK Architekt Pana Szymona Kuhn.
Kontakt z Panem Szymonem oraz jego zespołem od samego początku był miły i bezproblemowy. Pracowania bardzo szybko odpowiadała na maile z pytaniami dotyczącymi projektu. Uważam że byłem wymagającym klientem a mimo to Pan Szymon wykazał się bardzo dużą cierpliwością i zawsze szczegółowo i fachowo tłumaczył każde zastosowane rozwiązanie. Zawsze przedstawiał kilka opcji, podając ich wady i zalety i nigdy nie narzucał nic na siłę. Projekt był naprawdę dopracowany w szczegółach wraz z rozrysowaniem każdego istotnego detalu, co później znacząco ułatwiało budowę i było pozytywnie odbierane przez wykonawców.
Pracownia od samego początku była nastawiona na bliską współprace i wsłuchiwanie się w oczekiwania inwestora. Dzięki temu dziś, po kilku latach mieszkania w domu zaprojektowanym przez Pana Szymona, mogę przyznać że projekt w pełni spełnił nasze oczekiwania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Panie Michale, ogromne podziękowania za tak znakomitą ocenę współpracy, bardzo się cieszę że dobrze się Państwu mieszka w Państwa domu!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Paulina - opinia (5 odpowiedzi)

W Listopadzie 2022 zakupilismy od dewelopera bliźniaka w inwestycji Villa park. Od 4 miesięcy na...

Daniel - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam w 100%. Fachowa obsługa. Montaż czysty i sprawny. Panowie serwisanci znają się na...

Jan - ocena (6 odpowiedzi)

Niestety jestem mega zawiedziony. Allcon zrobił bardzo ładne osiedle na którym nie da się...