doczepianie włosów (5) czy ktoś może polecić mi osobę lub salon, gdzie doczepią mi włosy naturalne ?... ania moje włosy znowu są zdrowe i nie wypadają :) (5) miałam długie włosy prostowałam je codziennie były bardzo zniszczone kruszyły... sweet nielegalna YASMINA !! (7) czy YASMIN to leglny handel bez recepty? przeciez wy to sprzedajecie nie... dzi#
KONKURS NA WALENTYNKOWE PAZNOKCIE. ATRAKCYJNE NAGRODY!!! (5) Zapraszamy do udziału w konkursie "Pomysł na paznokcie walentynkowe"... asiulka111 Torebki sprzedam (2) 20 zł http://img689.imageshack.us/img689/340/p1040245k.jpg Asiulka888 szukam pani ewy z salonu alicja na morenie.. (4) pani ewa zwolnila sie miesiac temu i nie zostawila zadnych namiarow, jezeli... karolina69 masazysta (1) masaz z dojazdem .masaz z dojazdem. sms pod nr796297731 pawel paznokcie na sylwka (4) witam.wykonuję paznokcie metodą fiberlas(jedwab).cena 65zl,dopelnienie... Kaja sprzedam fajne firmowe ciuchy (2) http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12853443 kiki Sprzedam PROSTOWNICA REMINGTON LCD okazja! (1) Sprzedam prostownice REMINGTON tzw nietrafiony prezent na gwiazdkę :/... conek Paznokcie Gdańsk Pruszcz Gdański i okolice (1) Witam jestem stylistka paznokci od ok 5lat, paznokcie obecnie wykonuję w... imamba Dla miłośników pięknej opalenizny (5) Polecam bardzo dobre samoopalacze dla wszystkich tych,którzy lubią piękną i... Młoda Sprzedam wodę toaletową Halle Berry "Halle" (1) Nuty głowy: liście figowe, pąki kwiatu gruszy, bergamota. Nuty serca:... Nika super fryzjerka!!! (2) polecam naprawde super fryzjerke..dobierze kolor ,fryzure do ksztaltu... niunikisa Gdzie fajne sukienki na sylwestra w gdańsku? (2) Dziewczyny! gdzie znajdę fajne sukienki na sylwestra w gdańsku, chodzi mi... Mała misia plisowana suknia (4) dziewczyny pomóżcie , kupłam sobie długa plisowana sukienke spodobała mi sie... maja jaka sukienka? pomocy. (3) Mam problem, nie wiem jaką sukienkę wieczorową mam ubrać na sylwestra.... FJ Gdzie zakupy w Gdyni? (5) Witam, przeprowadzam się do Gdyni i mam pytanie- gdzie są jakieś fajne sklepy... Jovanka makijaż sylwetrowy - wolny termin!!! (1) Chętne Panie, które jeszcze szukają wolnego terminu na wizaż sylwestrowy... es_wizaz Chabrowa sukienka,jaki makijaż i dodatki (6) Wybieram sie na wesele i nie wiem jaki zrobić makijaż.Sukienka jest chaber z... ania