Iwona - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta.Rozmowa zawsze na pierwszym miejscu... Iwona Monika Przybysz - ocena (1) Wspaniała osoba, która uratowała moje zniszczone włosy. Cudowna, miła... Monika Przybysz Katarzyna - ocena (2) Pani Monika wysłucha, doradzi, dobierze fryzurę i w bonusie podbuduje... Katarzyna
Ewa Rydzewska - ocena (2) Bardzo miło, profesjonalne i fachowe podejście, polecam wszystkim. Ewa Rydzewska Aneta - ocena (2) Pani Monika to pełna profesjonalizmu i pasji fryzjerka ️ Po długich... Aneta Alicja - ocena (2) Kolejna wizyta i kolejne dobre wrażenia ;) zawsze miło spędzę czas, mogę... Alicja Klaudia - ocena (1) Miałam przyjemność być już na dwóch wizytach w Pani Moniki i jestem... Klaudia Justyna - ocena (2) Bardzo miła i profesjonalna obsługa :) Polecam z całego serca :) Justyna Magda - ocena (1) Znowu się udało Strzyżenie doskonałe, fryzura też, w dodatku idealnie... Magda Julia - ocena (1) Pani Monika to niezwykle ciepła i profesjonalna osoba, przy której od razu... Julia Sylwia - ocena (2) Polecam z całego serca, profesjonalna usługa i przemiła obsługa Pani Moniki,... Sylwia Monika - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona ze strzyżenia i z otrzymanych porad na temat... Monika Basia - ocena (2) Przecudny kolor blond, doskonałe cięcie i fryzura perfekcyjnie dobrana do... Basia Karolina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w salonie Pani Moniki. Fryzura super.... Karolina e.raykowska@gmail.com - ocena (2) Miła atmosfera. Profesjonalna obsługa. Polecam e.raykowska@gmail.com Urszula - ocena (2) Miejsce z duszą, profesjonalizmem i uśmiechem na twarzy w późnych godzinach... Urszula Irena - ocena (2) Bardzo miła i profesjonalna obsługa Irena Marzena - ocena (2) Bardzo polecam to miejsce. Moje spalone włosy blond zostały zaopiekowane.... Marzena Asia - ocena (1) Wraz z nastotenimi córkami skorzystałyśmy z usług Pani Moniki. Jesteśmy... Asia Katarzyna - ocena (2) Trafiłam do Pani Moniki na podstawie opinii, z fryzurą do poprawki. Nie... Katarzyna