NA pifko

Wiecie co.....moja dziewczyna wlasnie odrabia mature z religi i zamkneli ja na 3 dni...w seminarium..(taka zasada...w 4klasie przed matura)

A ja mam ochote poznac kogos innego(nie w sensie dziewczyny bo ta mam i ja kocham) ale tylko zeby pogadac...i napic sie pifka albo gdzies pojsc...a tak poprostu :)

Jak komos sie nudzi to daj znac.....na maila.

P.S Hmmm tak sobie poczytalem ten dzial na forum i bardziej on przypomina KACIK SAMOTNYCH niz dzial towarzyskie :)

Oki pozdrawiam i jak ktos ma ochote to zapraszam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NA pifko

kurcze zaciekawiła mnie twoja propozycja tylko że jak Ci wysłać maila jak twoje konto nie istnieje?
Acha ciekawi mnie to zamknięcie Twojej dziewuszki w seminarium,a szczególnie to czy to męskie seminarium :) ?
Bo jak tak to łojjj....

az spytam z ciekawosci coz to za szkola ma takowe rygory? Tak glebiej sie zastanawiajac to dosc ciekawe doswiadczenie moze byc..
Pozdroofka:)

ello
po koleji :)

jezeli tamten mail nie dziale to prosze na skun37@poczta.onet.pl

-moja dziewczyne zamkneli w gdyni....orlowie dokladnie nie wiem gdzie, wyslala mi tylko SMS-a ze ma widok na Klif :)

-jaka szkola otorz najbardziej G%#%@^@^^@(tu wszelkie najgorsze epitety) szkola w Gdansku IILO.....z beznadziejna dyrekcja (to nic ze mam juz nagane :).....

-co do tego zamykania to kazdy w 4 klasie ma wybor ...albo pisze 10 stronicowe wypracowanie na jeden beznadziejny temat, lub zamyka sie na 3 dni na tak zwane rekolecjie w klasztorze czy seminarium :)

A no to pozdrowionka for @LL

coś mi sie wydaje że kręcisz z tego co wiem kobiety nie mają prawa wstępu do seminaium !!!!! MAm w seminarium dużo kumpli i przykro mi nie mogę tam wchodzić jest tylko 1 dzień w roku wolnego wstępu !

Przepraszam jezeli uzylem niefachowo okreslenia semiarium....nie znam sie na tym...poprostu jest to klasztor czy cos takiego i zamykaja tam na 3 dni sa wyklady...i jakies rozne dziwne msze...jezeli mi nie wiezysz spytaj sie kogos z 4 klasy w 2 LO w GDA....apropos jutro o 22 wpadam do nich z linami i bedziemy sie urywac na nocke...

no to mów jasno ... KLASZTOR a SEMINARIUM to WIELKA różnica:
Klasztorze są kobiety a w SEMINARIUM mężczyźni jak chcesz to sobie możesz wejść w wolnej chwili na stronę gdańskiego seminarium :) www.gsd.gda.pl POWODZENIA ;)

hehe nie dziekuje..... ja do religii mam...no coz uwazam ze w polsce przy takich ukladach jakie sa wsrod swieckich nie mozna mowic o czystej wierze....Ale to nie temat tego postu wiec koncze ....a na pifko dalej zapraszam :)

Chodzi chyba o nauki przedmalzenskie... po odbyciu wlasnie tego o czym piszesz pozniej przed slubem nie trzeba chodzic na te nauki! Moja lepsza polowa wybrala wypracowanie aczkolwiek nie wiem czy byla druga opcja.

heheh ja tez wybralem wypracowanie .....ale my lepsza polowa mowi ze jej sie podobalo...i bylo nawet ciekawie :P

Pozdrawiam Rafal

Ojj ale z tymi epitetami to mooocno przesadziles:) Sama konczylam 2 lo w gdansku i nie uwazam zeby bylo tam tak strasznie. Nikogo tez z mojej klasy, kto pisal mature z religii, nie zamykano przymusowo w seminarium, cos wiec zmyslasz:)

zadam nie dyskretne pytanie...kiedy zdawalas? :) wiesz troche sie pozmienialo....

A tak na miarginesie w rankinu rzeczypospolitej IILO spadlo od 1999 roku o 73 miejsca a w GDA o 10!!! To chyba o czyms swiadczy!!!

JEzeli nadal uwazasz ze zmyslam z tym seminarium to prosze zapytaj sie ksiedza u nas w szkole...

Pozdrawiam Rafal

Mature zdawalam w 2000r, wiec nie tak dawno. Szkola juz "za moich czasow" nie byla na poziomie wybitnym, ale i tak uwazam ze jest to jeden z lepszych ogolniakow w Gdansku. Co do matury z religii - ja nie zdawalam, w czwartej klasie w ogole nie chodzilam na religie, ale nikogo z moich znajomych nie zamknieto. Moze cos sie istotnie zmienilo. Powodzenia w maju:)

dzieki bardzo....

Inne tematy z forum

Gay Gdańsk (132 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

dojrzale kobiety (22 odpowiedzi)

czesc mam 20 lat in starsznie pociagaja mnie dojrzale kobiety... chcialbym takowa poznac jezeli...

Chcę kupić feromony (31 odpowiedzi)

Chcialbym kupić sobie feromony i wypróbować ich działanie ale nie jeśli chodzi o podryw ale w...