Zostałam zaproszona na dzień otwarty.Od samego wstępu wszyscy z obsługi mówili mi na Ty - nikt mi nie zaproponował takiej formy zwracania się do siebie mimo, że ja do wszystkich mówiłam na Pan/Pani:( przed wejściem na salę przedstawiono mi jak wygląda kwestia karnetu i płatności po zakończonym treningu kiedy powiedziałam, że chcę się jeszcze zastanowić zanim się zdecyduję Pan zaczął mi tak koloryzować ofertę co chwilę obniżając cenę - kiedy cały czas mówiłam że jeszcze się zastanowię Pan w którymś momencie zapytał mnie "a ile byś mogła zapłacić za karnet?" dziwna polityka bo na wstępie było że miałabym zapłacić jakieś 300 zł a potem już była wersja, że tylko 170 - czyli może jakbym jeszcze "po marudziła" to może dostałabym karnet za darmo!!! Ostatecznie stanęło na tym, że poprosiłam o kontakt na początku przyszłego miesiąca i wtedy dam ostateczną odpowiedź - Pan dzwonił do mnie już na drugi dzień z pytaniem czy już się zastanowiłam. Bardzo mnie to zniechęciło - Pan dzwonił do mnie średnio co drugi dzień w różnych porach nawet późno wieczornych - może dla Pana 24-ty to już początek przyszłego miesiąca. Takie traktowanie bardzo mi nie odpowiada - nie polecam!!!!!!!