Naciąganie klientów

Temat dostępny też na forum: mBank
Mam, niestety, w tym banku kredyt hipoteczny. Na poczatku obiecywali zloet gory, a potem okazalo sie, że naciagneli nas na ubezpieczenie na zycie, ktore nie jest konieczne, ale my otzrymalismy informację, że musimy ubezpieczyć sie wlasnie w tym banku. W lipcy 2009r zrezygnowaliśmy z niego, do tej [pory naliczają nam jego wartość. Nie idzie sie porozumieć z obsługą. Najgorszy bank z mozliwych!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Naciąganie klientów

Całkowicie potwierdzam negatywne opnie o Multibanku. Mam kredyt mieszkaniowy i konto oraz plany likwidacji wszystkiego w tym roku.

W zeszłym roku brałem kolejny kredyt, złożyłem wniosek w 6 bankach. Multibank był najgorszy pod każdym względem. Porównam z najbardziej atrakcyjnym (dla mnie w tej sytuacji) Polbankiem.

Prowizje - Polbank=10k, Multibank=45K (to nie pomyłka 5 lat ubezpieczeń różnego rodzaju płatne z góry)
Czas przyznania kredytu P-4tygodnie, Multibank po 2,5 miesiącach braku decyzji powiedziałem im aby dali już sobie spokój.

A procedury? Zwykłe zaświadczenie o stanie zadłużenia 40zł 2 tygodnie czekania, - brak wydruku z systemu online. Aż strach pomyśleć co będzie przy zamykaniu konta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Nowa Toruńska - opinie i oceny (10 odpowiedzi)

Nowa Toruńska powstanie - jak sama nazwa wskazuje - na Starym Przedmieściu, przy ul. Toruńskiej....

Bastion Lew (4 odpowiedzi)

Długie Ogrody, gdzie powstaje Bastion Lew, to zlokalizowany nieopodal ścisłego, historycznego...

telefon do 1000zł (123 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?