Nie polecam korzystania usług z tej firmy.Po naprawie protezki za 200 zł,myślałem że zanim pęknie to minie trochę więcej czasu niż jeden dzień bo wiem ,że pęka czasem ale trzeba naprawdę dużo czasu, tak z mojego doświadczenia 16 letniego ,a kilka nowych miałem zrobionych i trochę napraw też przeszedłem.Po złożeniu reklamacji telefonicznej ,Pan powiedział żebym zadzwonił o 19 -niestety telefon wyłączył.Zgłosiłem się po paru dniach,została naprawiona zasugerowałem żeby dać siatkę wzmacniającą i żeby grubiej nalać-zrobić dobrze,niestety znowu pęka i to po paru godzinach po odbiorze.Pan odpowiedział po rozmowie tel.,że nie pracuje charytatywnie i reklamacji nie uznaje ,zrobi pod warunkiem że zapłacę a ja kleiłem protezkę wcześniej kropelką co jest absurdem.Uważam że można nie oszczędzać na materiale i naprawić dobrze protezkę ale po co, najlepiej to jakbym zamówił nową za 500 plus 200 naprawa poprzednia ,bezproduktywna i bizne s się kręci .Protezka jest nienaprawialna , opony bieżnikowane też są złe według PRODENTO to dlaczego ludzie je kupują szczególnie do ciężarówek ,wie Pan bo nowa kosztuje 2000 zł -1szt a bieżnikowana 800 .