Aneta - ocena (1) Szybka i rzetelna realizacja. Serdecznie Polecam !!! Aneta ITIgoHome - ocena (1) Skorzystałem z usług firmy, z polecenia drogą pantoflową. Po wykonanej... ITIgoHome Laura - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam firmę Net Logic. Profesjonalna obsługa... Laura
Martyna M. - ocena (1) Super obsługa, pełen profesjonalizm, polecam! Martyna M. Jacek - ocena (1) Z firmą Net Logic współpracujemy od wielu lat. Jest to solidny, godny... Jacek Mikołaj - ocena (1) Bardzo dobre podejście i kontakt z klientem. Czuć było że to rodzinny biznes... Mikołaj Anna - ocena (1) Z czystym sercem polecam firmę. Rzetelni oraz sprawni. Anna Mateusz N. - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Godna polecenia firma! Mateusz N. Mateusz N. - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Godna polecenia firma! Mateusz N. AD - ocena (1) Pełen profesjonalizm, dobry kontakt. Polecam! AD Kamila Chwarszczyńska - ocena (1) Super obsługa, polecam! Kamila Chwarszczyńska Dawid R. - ocena (1) wspaniała obsługa, zawsze w gotowości aby nieść informatyczną pomoc w... Dawid R. Katarzyna - ocena (1) polecam firmę netlogic, profesjonalna obsługa informatyczna , zawsze pomogą i... Katarzyna Leszek Hyzy - ocena (1) Profesjonalna firma. Zawsze pomocna. Polecam. Leszek Hyzy Patrycja - ocena (1) Net Logic s.c. to rzetelny i profesjonalny partner w zakresie obsługi IT.... Patrycja Oliwia - ocena (1) Pełen profesjonalizm, polecam. Oliwia Aleksandra - ocena (1) Jestem pozytywnie zadowolona Aleksandra Joanna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Firma, która staje na wysokości zadania. Joanna Dorota - ocena (1) Świetne podejście do klienta, niezawodna obsługa. Aż szkoda, że nic się nie... Dorota Dorota - ocena (1) Rzetelna firma, bardzo dobry kontakt i profesjonalne podejście do klienta.... Dorota