Nie czas umierać

Temat dostępny też na forum: Nie czas umierać
Opinie do filmu: Nie czas umierać.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mnie

zaje......sty
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 13

Koniecznie!!!!

Naprawdę warto, fani Bonda nie będą zawiedzeni.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 11

Jestem fanem Bonda

A jednak jestem zawiedziony.
Nie samym filmem, bo ten jest świetny, ale zakończeniem. Kto obejrzy, będzie wiedział co mam na myśli. ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak dla mnie super! Szkoda że już Daniel nie będzie grał Bonda!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zakończenie

Zakończenie filmu wyraźnie sugeruje, że ani Daniel ani nikt inny nie będzie grał Bonda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie wiadomo

Chyba nie wiesz, z jakich opresji wychodził Bond :p
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

nudny

Niestety chyba nakrecony na siłę, fabuła zupełnie nierealna i trudno zrozumieć o co chodzi.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 9

To właśnie jest Bond:)

Totalnie odrealniony i za to niektórzy go uwielbiają
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wrażenia pozytywne

ale niektóre sceny były niepotrzebnie wydłużone. Film mógłby być o około 15-20minut krótszy i wtedy zyskałby na dynamice kina akcji.

Szkoda, że wystarczająco (wg mnie) wykorzystana została piękna Ana de Armas, Zdecydowanie posiadała najwięcej uroku pośród całej reszty kobiet występujących w tym odcinku.

Na śmiech zakrawa też nowe wcielenie 007 jakby kolejny raz na siłę próbuje się promować równouprawnienia kobiet i wszelkich ras. Czyli czarnoskóra nowa agentka Lashana Lynch. Kto wie, może w następnym odcinku będziemy mieli do czynienia z Jamesem Eskimosem, którego ojcem był Indianin a matką Chinka i dodatkowo należy on do tzw kochających inaczej.

Czarny charakter Rami Malek po raz kolejny pokazał, że jest świetnym aktorem lub po prostu pasuje do ról, w których jest obsadzany. Można go nie lubić za urodę ale postać, którą stworzył bardzo dobrze oddaje ciemną stronę mocy, którą kolejny raz musi zniszczyć James Bond.

Polecam - w dobrym kinie, gdzie nikt nie wałęsa się po godzinie rozpoczęcia seansu i nikt nie przychodzi głodny by się napchać popcornu.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

Poprawność polityczna, albo...

...chęć sprostania wymogom "akademii" to nie tylko obecność czarnoskórej agentki, ale także fakt, że Q miał mieć pierwszą randkę z... no właśnie, czy dobrze usłyszałem? "He" will be here soon?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przyznam, że lata temu nie miałam nic przeciwko homoseksualizmie

czy np. czarnoskórym kobietom na ekranie etc. Obecnie jest to tak silnie manifestowane, bez uzasadnienia, ładu i składu, że każdy przeciętny widz ma dość lansowania pewnych tematów!! O co tu chodzi?? Nie pytam, ale ubolewam, że kino traci na wartości, przestaje być sztuką, a staje się narzędziem propagandy.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jest kino rozrywkowe dla jak nawiększego grona odbiorców. Czego więcej się po nim spodziewać?

Podobnie po jedzeniu w McDonalds nie spodziewajmy się nic wielkiego, jak i po piwie koncernowym. Ma smakować większości, więc siłą rzeczy jest nijakie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety wczoraj podczas seansu..

..na szczęście pod koniec filmu, ktoś za mną wcinał czipsy podczas scen finałowych.. Pozdrawiam multipleksy. Chrup, chrup, mlask, mlask
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

dobry początek

niestety bardzo się zawiodłem , świetnie się zaczyna , jak to u Bonda , ale powoli czar pryska zagmatwana fabuła, jasne plenery zamieniają się w mroczne scenografie , atmosfera robi się duszna i sentymentalna ,,,, gdzie jest ten stary dobry Bond pełen humoru i bajkowych sytuacji
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niesmak

Zdecydowanie popieram pańskie odczucia i refleksje na temat filmu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czas umierać

Bond przeniusl się w świat fantastyki, po świetnym początku nastąpiło coś nie oczekiwanego, jak by reżyser przeniusl rolę honda na plan rydleya scota, dla mnie film mógłby się skończyć po dwóch godzinach i nie zostawił by takiego niesmaku jak po trzech. Najwyraźniej zabrakło pomysłu na ostatni film z udziałem wspaniałego aktora Daniela. Szkoda że tak spartaczono film.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

mdłości

nudy, taki przewidywalny, ze az mdli.
Nie moglam sie konca doczekac.
Dziewczyna to jakby nie z tej bajki.
Mozna lepiej spedzic wieczor.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

ale nuuuuuuuuda.....

nuda, brak polotu, kiepski scenariusz :/
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

007

Początek filmu bardzo fajny ale od polowy było coraz gorzej, wiadomo że trzeba było zrobić film gdzie Bond umiera w tym odcinku ale czy jest to dobrze zaplanowane to moim zdaniem nie mógłby przejęć na emeryturę gdzie daleko w dalekim kraju np na Islandii
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

faktycznie, daleko ta Islandia od Wielkiej Brytanii..

w imieniu tych, którzy jeszcze nie mieli szansy obejrzeć filmu: dzięki za spoiler.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kokos

Najsłabszy z serii. Ckliwe dłużyzny przeplatane strzelankami klasy C. Zmiana aktora i koniecznie inny reżyser. Na plus Paloma.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

B. dobry

Bardzo dobry Bond. Nawet mi się nie dłużył.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie czas umierać

nie czas umierac to najgorsza część o przygodach jamsa bonda jak dla mnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Szpiedzy (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Szpiedzy . Przeczytaj o filmie.

Opera! (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Opera! . Przeczytaj o filmie.

Ja jestem Niepokalane Poczęcie (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Ja jestem Niepokalane Poczęcie . Przeczytaj o filmie.