Nie polecam- jedno wielkie naciąganie pacjenta!

Do dr Cezarego chodziłam ja i mój mąż przez dłuższy czas, niestety na ostatniej wizycie zawiedliśmy się bardzo.
Miałam wypełniany mały ubytek klinowy, ból po zejściu znieczulenia dotkliwy, wytrzymałam tydzień, pojechałam do dr, który nawet nie posadził mnie na fotel, twierdząc, że nadwrażliwość może występować do miesiąca czasu. Rozumiem nadwrażliwość, ale nie ból, przy którym trzeba wspomagać się srodkami przeciwbólowymi. Po 3 tygodniach zadzwoniłam, ze ząb nadal boli, to usłyszałam, że doktor nie ma czasu i że może mnie przyjąć za tydzień, ale mam się przygotować na kanałowe. Umówiłam się więc do dentysty na moim osiedlu, który wymienił wypełnienie, które było nieszczelnie- 5 min i ból ustąpił zupełnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Nie polecam- jedno wielkie naciąganie pacjenta!

Pani Agato, rozmawiałem przez telefon z Panię osobiście, uśmiechnięta powiedziała Pani, że nie jest ,,strasznie'' i poczeka. To miało miejsce w poniedziałek, a widzieliśmy się we wtorek poprzedniego tygodnia.Tego samego dnia zadzwoniła Pani jeszcze raz, że chce wizytę natychmiast- niestety mimo szczerych chęci nie zawsze możemy spełnić to na zasadzie ,,tu i teraz'' . Gdyby komórką nie szkoda rzucić to pewnie tak wyglądało zakończenie połączenia z rejestracją. Osobiście później dzwoniłem, żeby zaproponować Pani szybki termin, ale nie odebrała Pani połączenia. Mimo oczerniania mnie na forum życzę dużo pozytywnych wrażeń w życiu i pozdrawiam. Cezary.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2