Rok temu zamówiłam rolety. Przyjechał pracownik p. Tomek, o czasie, w umówionym terminie. Wysoki, przystojny, czysty, zadbany. Obsługa pełen profesjonalizm, nawet nie szukałam już tańszej oferty pomimo dużego zamówienia. Zamówienie zrealizował w 3 dni !!! z montażem. Wszystko super, szybkość, jakość wykonania zero zastrzeżeń. Nie pozwolił mi nawet posprzątać (jakies drobiazgi typu folia ), zrobił to sam, bo jak powiedział zawsze zostawiają po sobie porządek. Zapłaciłam i wyszedł. I to było na tyle z dobrego.. potem koszmar. pod koniec zeszłego roku zgłosiłam reklamację, przyjechał p. Grzegorz. Zostałam sprowadzona do pozycji petenta z PRLu. Poczułam się jakbym mu przeszkadzała w moim domu. Gbur jakich mało !!! oczywiście nie załatwił reklamacji. obiecywał, a pani w biurze tylko go usprawiedliwiała. po kilkukrotnych moich telefonach do p. Grzegorza nasłuchałam się o godzinach pracy, o kodeksie pracy, o dzieciach w domu itd. w końcu przyjechał i ... oczywiście nie miał jakiejś części, której niby "produkcja" już nie posiada.
Coś poprawił i niby było dobrze, popsuło się znowu miesiąc temu.nie mogę sie doprosić wizyty jakiegoś pracownika.
Ta firma straciła moje zaufanie.