Nowa moda

Moda na brody u tzw. facetow. I wizyty u tzw barberow czy jak im tam
Jedyne kraje gdxie nie liczac muzulmanow nosza brody to pol i ruskie.
Na zachodzie zero wsrod bialych,no moze 3 %.i jedynie islamy.
Jestescie muslimy,czegos wam brakuje?po co lazicie do tych golitylkow? Mam wrazenie ze tez wsrod tzw.mezczyzn lepiej sie czujecie...
Golcie te wasze fujbrody kadyrowcy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Zachód to z książeczek z obrazkami czy z kreskówek?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowa moda

To prawda, że na zachodzie to muzułmanizm, ideologia lgbt, liberalne lewactwo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Prawda.
Dziady w pl coraz ochydniej wygladaja. Brody jak muslimy,pederastki,makijaze i inne atrybuty damsko - cieple.
Mam w ogole wrazenie ze faktycznie wola meskie towarzysteo.pewnie boja sie kobiet i postepujacych zmian ról...
Szkoda.ogarnijcie sie dziadersy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Najlepszy brodaty to ten, po sowitym obiedzie, kremowym deserze.Wtedy z brody spływa sam miód,sklejinym tłuszczem.A fuuuuuuujjjj.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brawo.ktos napisal prawde.te brzydoty w brodach to masakra.barberzy,przeciez to handel dragami.nic innego
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

grubas a ciebie to chyba taki muslim musiał zrobić i masz mu chyba to za złe że musiałeś coś takiego napisać albo się jakiegoś ście...a najarałeś
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (264 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....