Ogród - wykonanie

Witam,

Mam do wykonania ogród o powierzchni 650m2. Szukam firmy która podejmie sie jego wykonania w zakresie robot wymiana gleby wyrównanie posianie trawy. Czy macie moze kogoś godnego polecenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A zagospodarowanie wody opadowej masz? Ja bym jakaś studnie chłonną najpierw zrobił.
Ktoś ma namiar do ekipy co zrobi studnie chłonną z badaniem gruntu na głębokość 10-20 metrów? Bo wykopać na parę kręgów w glinie to nie sztuka, żeby potem woda stała...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Studnia zrobiona razem przy budowie domu, wiec teraz pozostaje zagospodarowanie działki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Firma Drago !!! Polecam mi zrobili wszytko da A do Z wyrównanie , trawę , podlewanie sterowanie itp.

Z czystym sumieniem mogę polecić wam kamień ozdobny . Oferta jest naprawdę dobra, ponieważ kamień ładnie się prezentuje i można go kupić w dobrej cenie

Polecam CI z czystym sumieniem. Weź od nich największy z głazów i walnij się nim w ten pusty łeb.

Inne tematy z forum

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

edukacja domowa (80 odpowiedzi)

Czy ktoś w Baninie prowadzi edukację domową swoich dzieci?