Operacja jaskry i zacmy w Trojmiescie

Witam,

moja mama wymaga pilnej operacji na oboje oczu, zacma i jaskra. Niestety w miescie gdzie mieszka (inne wojewodztwo) pierwszy wolny termin na same konsultacje to listopad 2010.
Chcialbym zdecydowanie przyspieszyc ta wizyte i zabieg w ramach NFZ. Czy wiecie moze ile sie czeka na taki zabieg w Swissmedzie w ramach NFZ? Moze jakis inny szpital w Trojmiescie ma krotsze terminy ?

Z gory dziekuje za informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Operacja jaskry i zacmy w Trojmiescie

nie wiem jak jest na NFZ ale podobno super fachowcem jest dr Jan Staniewicz z kliniki Laguna czy jakoś tak.

na zaspie termin to 2013 rok

moja ciocia miała zacme i w zeszłym roku wyznaczyli jej termin na jesień 2012...ale wziełam ja do szpitala na zaspe tam ja zbadali i operacje na pierwsze oko miała za dwa tygodnie i po 14dniach na nastepne...trzeba tylko pofatygowac sie do ordynatora z sama chora i troche pomarudzic tzn ze sama bez opieki ze nie ma kto przeprowadzic przez ulice i zajac sie osoba...dodam ze nic nie płaciłam a opieke miała baaardzo fajna

dobrze robią w szpitalu w Wejherowie

Inne tematy z forum

rehabilitacja NFZ (21 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

Mam problem z penisem. Nie staje (7 odpowiedzi)

Mam od jakiegoś czasu problemu ze współżyciem. Penis nie staje albo jest w niepełnym wzwodzie....

Mój facet szybko dochodzi w łóżku (6 odpowiedzi)

Moj facet chyba ma jakieś problemy bo jak idziemy do lozka to za szybo dochodzi , wiecie jak moge...