Osiedle Kameralne Tarasy Reda

Temat dostępny też na forum: Reda
Dzień Dobry Wszystkim,
Czy ktoś z Was zainteresował się osiedlem Kameralne Tarasy w Redzie albo zakupił tam mieszkanie?

Jestem zainteresowany tam mieszkaniem i zastanawiam się czy jest wszystko w porządku z deweloperem i wykonawcą.
Słyszałem dużo o Zaciszu i nie chcę się wpakować w podobne bagno
Na kiedy jest planowany odbiór mieszkań? Napiszcie co wiecie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Osiedle Kameralne Tarasy Reda

odbiór pierwszego etapu czerwiec/lipiec 2023, są opóźnienia na budowie - z oświadczenia dewelopera wynika, że było to spowodowane uzyskaniem reszty pozwoleń od starostwa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Byłem na dniach otwartych. Generalnie opóźnienia na budowie były, aczkolwiek dotyczyły kwestii formalnych - mianowicie kwestii pozwoleń na budowę, tak jak zresztą napisała osoba powyżej. Budowa ruszyła, często bywam w okolicy i widzę robotników na budowie, jakieś materiały. Tak więc wybudowanie to raczej kwestia czasu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Byłam na dniach otwartych na inwestycji. Nieco się to przeciągnęło, ale wszystko wynikało z załatwień związanych z pozwoleniem, jak już wspomniała osoba powyżej. Aktualnie budowa trwa. Moim zdaniem w Redzie kameralne tarasy to chyba jeden z lepszych wyborów. Najlepsza komunikacja, wylotówka, blisko skm. Sporo zieleni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Projektant wnętrz Trójmiasto (78 odpowiedzi)

Szukam projektanta wnętrz w trójmieście w dobrej cenie czy możecie kogoś polecić ?

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (48 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...