POMÓŻCIE MI!

Witam.Odwieszono mi wyrok 3miesiecy pozbawienia wolności.Pisałam do Sądu Rejonowego o odroczenie wyroku jednak sąd odrzucił mój wniosek.Teraz pozostało mi zażalenie do Sądu Okręgowego na postanowienie Sądu Rejonowego. W takim wniosku trzeba zawrzeć uzasadnienie,jak ono powinno wygladac? Czy moge napisać to samo co w pierwszym wniosku? Czy poprostu napisać że sędzia z rejonowego był z góry nastawiony na odrzucenie mojego wniosku i nawet dokładnie nie zapoznał się z argumentami jakie przedstawiłam tylko uznał że sa one bezpodstawne(np. bo mogłam wczesniej myślec że mam małe dziecko a nie teraz się nim zasłaniać). BŁAGAM O POMOC.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: POMÓŻCIE MI!

Polecam ta strone tam ci pomoga http://forumprawne.org/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzieki:)

nie odpisuja

Zrozpaczona, zacytowałam twoją prośbę na innym forum, gdy dostanę jakieś sensowne rady, napiszę tutaj.

dziekuje

Skoro wyrok odwieszono to znaczy, że już byłaś o coś oskarżona. Trochę mnie to nie dziwi, że odrzucono twój wniosek. Mając zawiasy chyba trzeba naprawdę uważać na to co się robi. Życzę powodzenia. Nie wiem dokładnie o co chodzi, może oceniam cię niesprawiedliwie, ale życze powodzenia MIMO WSZYSTKO!!!

Inne tematy z forum

Poszukuję sprawdzonego lekarza od krękosłupa -dyskopatii (36 odpowiedzi)

Może możecie mi pomóc. Szukam specjalisty który zajmuję się dyskopatią i innymi schorzeniami...

Najlepsze zabawki erotyczne (4 odpowiedzi)

Cześć ! Czy są tutaj dziewczyny, które lubią seks? My bardzo lubimy i ciągle soboie dokupujemy...

Dobry szampon na łupież (46 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!