Paulina - ocena

Temat dostępny też na forum: Home Asset
Z całego serca polecam Panią Monikę Witkowską. Wczoraj sfinalizowałyśmy wspólnie sprzedaż mojej nieruchomości. Pani Monika to osoba niezwykle zaangażowana i pomocna. Tak naprawdę niczym nie musiałam się przejmować. Pani Monika zaopiekowała się wszystkim zaczynając od pięknego ogłoszenia sprzedażowego i pozyskiwania zaświadczeń w urzędach, kończąc na sprawnej komunikacji z notariuszem i kupującym. Wszystkie warunki były transparentne i bardzo uczciwe. Czułam się bezpiecznie i w dobrych rękach. Taki pośrednik to skarb w dzisiejszych czasach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Pani Paulino, serdecznie dziękujemy za zaufanie i powierzenie sprzedaży nieruchomości w Nadolu naszej doradczyni, Monice Witkowskiej. Cieszymy się, że cały proces – od przygotowania oferty, przez uzyskanie niezbędnych dokumentów, aż po finalizację u notariusza – przebiegł spokojnie, bez stresu i w poczuciu bezpieczeństwa. To dla nas najlepsze potwierdzenie, że nasza praca ma realną wartość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kazimierz - ocena (3 odpowiedzi)

Witam. Napisze parę zdań,naszą sprawą zakupu nieruchomości zaimowała się P.Ewa Czerwińska,jej...

Magda W. - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo polecam biuro nieruchomości White Wood, które pomogło mi i mężowi w zakupie wymarzonego...

Piotr - ocena (3 odpowiedzi)

Kupiłem nowy dom na Migdałowej i jestem nim absolutnie zachwycony! Piękna okolica. To miejsce...