Penis Complete szukam opinii

Szukam opinii o tym środku. Chce kupić coś na powiekszenie penisa. I zastanawiam sie nad penis complete a penilarge. Ktoś brał? Może macie porównanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie brałem penis complete, ale penilarge tak i polecam.Dobre tabletki, efekt był. Może nie taki jak w reklamie ale był i to ważne bo wcześniej brałem wiele innych tabletek i działania nie było.

Penis complete to jedne z lepszych. Drogie ale sam polecam. Biorę od 4 miesięcy. Penis urósł o 3 cm i o 4 cm w obwodzie. Są trochę drogei, to fakt ale dla mnie warto bo penis się powiększyl a stosowalem pompki i nie było różnicy. penilare nie bralem ale tez o nich czytalem i sobie je polecaja

panowie a na czym polega działanie tych tabletek

Zarówno penis complete jak i penilarge mają podobne działanie. W składzie tych tabletek jest L arginina, która sprawia, że erekcje są mocniejsze. Zwiększa ilość azotu i tym samym w czasie erekcji o wiele więcej krwi napływa do penisa. Erekcje są większe, mocniejsze. Im więcej napływa krwi tym bardziej napełniają się naczynia krwionośne I potem już powiększają się na stałe. Pamiętam,ze jak brałem penis complete to miałem o wiele większa ochotę na seks, o wiele większe erekcje. Czasami niestety w niespodziewanych momentach,a le to przeszło po 2 miesiącach brania. A brałem tabletki prawie 4 miesiące. Penis się powiększył tak jak w obietnicach. Nie wykluczam jednak,że do nich wrócę chociażby dla tego dobrego efektu działania.

Nikt Ci tuta nie powie co jest lepsze bo dla jednej osoby będzie lepsze penis complete dla drugiej penilarge.Sam jednak polecam penis complete. Trzeba po prostu przetestować.

Inne tematy z forum

Przedwczesny wytrysk czy macie swoje sposoby? (8 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Co zaostrza łuszczycę skóry głowy? (4 odpowiedzi)

Ktoś może walczy z łuszczycą na skórze głowy? U mnie jest coraz gorzej, na tyle, że normalnie...

Depresja (30 odpowiedzi)

Od kilku tygodnia jestem leczony z powodu depresji , będącą wynikiem stresu związanego z...