Agnieszka - ocena (1) Synek uczęszcza do żłobka Podwodna Kraina i jako rodzice jesteśmy bardzo... Agnieszka Beata - ocena (1) Bardzo polecam, świetne podejście do dzieci, ciekawe zajęcia:) cierpliwa i... Beata Przemyslaw - ocena (1) Żłobek Podwodna Kraina to miejsce, które z pełnym przekonaniem polecam... Przemyslaw
Justyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze żłobka i mogę go polecić każdemu rodzicowi Dzieci... Justyna Tata kierowniczki Majki :) - ocena (1) To miejsce odczarowało moje podejście do idei żłobków. Gorąco polecam, jeżeli... Tata kierowniczki Majki :) Ola - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki w żłobku nas Synkiem. Ciocie są bardzo... Ola Asia - ocena (1) Najwspanialsze miejsce! Cudowna i troskliwą kadra, pełna ciepła i miłości do... Asia Marta - ocena (1) Moje dziecko uczęszcza do żłobka ponad rok, wchodzi i wychodzi zadowolone i... Marta Mama Marii - ocena (1) Córka uczęszcza od kwietnia br. Zawsze z uśmiechem idzie do żłobka, panie... Mama Marii Łukasz L - ocena (1) Świetny żłobek! Kadra jest bardzo ciepła, cierpliwa i naprawdę zaangażowana.... Łukasz L MAMA - ocena (1) Niedawno zaczęliśmy przygodę z Podwodna Kraina. Synek z uśmiechem i... MAMA Dorota - ocena (1) Polecam ten żłobek, moja córka uczęszcza do grupy maluchów, wchodzi i... Dorota Ola - ocena (1) Ciocie kochane, dziecko radosne i zaopiekowane. Czego chcieć więcej? Ola Ewelina Specht - ocena (1) Polecam z całego serca! Każdego dnia zostawiam tu synka ze świadomością, że... Ewelina Specht Woj - ocena (1) Syn chodzi od ponad roku do placówki i jest zadowolony z atmosfery panującej... Woj Oksana - ocena (1) Polecam ten żłobek z całego serca. Panie so przemiłe i pełne profesjonalizmu.... Oksana Wspaniałe przedszkole! (1) Cudowne przedszkole, pięknie wyposażone, otoczone parkiem z przeznaczonym... Monika Wspaniałe przedszkole (1) Bardzo polecam!!! Znam kadrę, ponieważ syn uczęszczał do klasy, w której... AnnaMikołajewska polecam!!! (1) Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.....Moje dziecko nie dostało się... Monika polecam ))) (1) jako babcia trójki wnucząt, nadal czynna zawodowo i niemogąca osobiście... Bogusia