Polećcie specjalistę od usuwania zaćmy

Poszukuję wybitnego specjalisty, bo oko wiele już przeszło i usunięcie zaćmy wymaga dużej precyzji. Nie ma tu miejsca na jakiekolwiek niepowodzenie. W grę wchodzi zarówno NFZ, jak i kliniki prywatne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Polećcie specjalistę od usuwania zaćmy

Moja mama miała usuwaną zaćmę w szpitalu Wojskowym na Polankach. Zabiegi przeprawadzają dwa razy w tygodniu. Wszystko ładnie sią zagoiło- jest ok! Jest też jakiś spesjalista w Sopocie w prywatnej klinice- nie znam nazwiska.

neissi poszukaj w rankingu lekarzy , ja tak znalazlam onkologa np.

W Sopocie najprawdopodobniej chodzi o dra Gębkę. Ale uwaga - raczej trzeba liczyć na wizyty prywatne. Przyjmuje w Krzywym Domku, mój tata jest jego stałym pacjentem okulistycznym.

Jeśli chodzi o zaćmę to tylko dr Kozak. jest świetnym fachowcem. pracuje w szpitalu na zaspie.

witam , moja mama miała usuwaną zacme u dr Jana Staniewicza, w Lagunie Medical na terenie szpitala mswia, oczywiscie odplatnie, ale naprawde warto.Oko bylo juz mocno zniszczone a teraz widzi naprawde super. Polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Depresja (30 odpowiedzi)

Od kilku tygodnia jestem leczony z powodu depresji , będącą wynikiem stresu związanego z...

Mam problem z penisem. Nie staje (7 odpowiedzi)

Mam od jakiegoś czasu problemu ze współżyciem. Penis nie staje albo jest w niepełnym wzwodzie....

Ona zupełnie nie ma ochoty na seks (4 odpowiedzi)

Jestem z dziewczyną prawie rok na początki związku wyjechała za granicę na 2 miesiące przed...