Polish Standarts - James Newton

Temat dostępny też na forum: Polish Standarts - James Newton
Polish Standards26.07 - Galeria Jazz Cafe - "Szklarnia" w Juracie29.07 - Klub Aquarium w Sopocie Godzina:20:00Miłośników muzyki jazzowej zapraszamy na dwaniepowtarzalne koncerty z udziałem artystów światowej sławy:JAROSŁAW ŚMIETANA - gitaraWOJCIECH KAROLAK - organy HammondaADAM CZERWIŃSKI - perkusjaoraz gość specjalny:JAMES NEWTON - flet26 lipca 2007godz.:20:00Galeria Jazz Cafe - "Szklarnia"- ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jazz w lesie

Byłem na ich występie w Sulęczynie 28 lipca na imprezie Jazz w Lesie i muszę przyznać że muzyka w ich wykonaniu jest imponująca w przeciwieństwie do organizatorów koncertu.

Jazz w lesie - zderzenie światów

Wykonanie koncertowe na najwyższym poziomie! Brawo! Z kolei część publiczności (na szczeście mniejsza część) to był mistrzowski popis prostactwa - i tu wielka prośba do organizatorów, aby następnym razem pomyśleli kogo wpuszczają na koncerty tej klasy. Niestety usiadłam przy ławce, gdzie siedziała publiczność na miarę "Ich Troje" - naprani, zaczepiający, wulgarni, gwizdający podczas granych kawałków, żenada. Żadnego ochroniarza nie było w pobliżu, który by z nimi zrobił porządek. Wielka prośba o poprawę organizacyjną!

koncert w Juracie

Był super, cudem udało mi sie wejść.

Inne tematy z forum

Majowe warsztaty z Kicią Kocią (4 odpowiedzi)

Ulubiona kotka wszystkich dzieci powraca do Garnizonu! Już 24 maja w sali nad Sztuką Wyboru przy...

SKOLIM, król Latino (3 odpowiedzi)

Kolejne niezapomniane wydarzenie w Beach Club Plaża Stogi! Już tej nocy na scenie pojawi się...

LASY - Matylda/Łukasiewicz (5 odpowiedzi)

LASY to koncerty w niepowtarzalnym otoczeniu, gdzie natura staje się częścią muzycznego...