Pozytywne wibracje

Temat dostępny też na forum: Pozytywne wibracje
Weekendowe imprezki do rana!Muzyka:* OD LAT 60-TYCH PO WSPÓLCZESNE* NIE ZNAJDZIESZ U NAS: TECHNO, DISCO, POLSKIEGO HIP-HOPUMixuje:* D.J. HEVELWstęp (zazwyczaj) wolny!IRISH to jeden z najbardziej znanych i popularnych pubów w Gdańsku.Znajduje się w mrocznych podziemiach Ratusza Staromiejsckiego (ul.Korzenna 33/35).Uwaga! Codzienne HAPPY HOURS - w godz. 19-20 oraz 1-2 piwo Warka za jedyne ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

sylwia

Klub i muzyka fajowa klimat tez moze byc. ale jesli chodzi o ochrone to oni sami nie wiedza czego chca, raz mowia ze wstep od lat 18 a innym razem ze wstep od lat21.Kolega raz poszedl na impreze ja bylam w ten sam dzien z innym kolega i ja i moj kumpel za wstep zaplacilismy po 5 zlotych a moj inny kolega zaplacil juz 15.Wiec sorry ale skad ta roznica??Bramkarze wpuszczaja i ustalaja ceny jak im sie tylko podoba i nigdy niewiem czy mnie wpuiszcza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

:)

może poprostu jesteś za młoda hmm... ???

tam jest chyba jakoś ze do którejś godziny sie płaci tyle a potem tyle
tak jak w parlamencie

a z tym wiekiem to faktycznie zamieszanie maja

raz wpuszczaja od 18 a raz od 21

A mnie wpuszczaja zawsze :)Pozdrowienia dla Załogi.
Faktycznie jest zamieszanie pod tym wzgledem,co mnie rowniez troche dziwi,ale sadze,ze w koncu sie to unormuje :) A jezeli ktos jest ciekawy,dlaczego tak sie dzieje i bardzo chce sie tego dowiedziec to proponuje porozmawiac z chlopakami,na pewno udziela odpowiedzi :)

nic nie przebije irish pub. przychodzę tam co sobotę i nie wydaje mi się żeby była stypa, jest normalnie sii. Dobre drinki, świetna muza a jeszcze lepsza atmosfera, więc jeśli nie chcesz nie przychodź będzie o jednego nudziarza mniej ale w tym momencie poprostu nie wiesz co tracisz.
No i oczywiście "Hey baby" :) pozdro dla załogi

Inne tematy z forum

3x3 Molo Sopot (3 odpowiedzi)

To będzie gorący początek lipca! Druga edycja turnieju 3x3 w samym sercu Sopotu nadchodzi...

XXXIX Bałtycki Festiwal Piosenki Morskiej (3 odpowiedzi)

Bałtycki Festiwal Piosenki Morskiej w Gdyni to jeden z najstarszych festiwali tej muzyki w...

Pomorska Miss Scania (73 odpowiedzi)

Pomorska Miss Scania 2025 - największy festiwal tuningowanych ciężarówek i święto 30-lecia Scania...