Pilnie zatrudnimy tancerki - hostessy 18-27 lat. (2) Czemu pracodawca (MACIEK) nie podał w ogłoszeniu swojego numeru telefonu ??... J.R.R Tolkien Telemarketing NET P.C. (2) Co myślicie o pracy w telemarketingu? Może ma ktoś jakieś informacje na temat... Olcia Praca w Nowym Apartamencie bardzo dobre zarobki 514...... (1) Już tylko tak trzeba zarabiać ? ;) gosc
ponowne wysyłanie CV (5) Mam pytanie. Parokrotnie widziałam na różnych portalach ogłoszenie w sprawie... ona Mój mąż szuka pilnie pracy (35) Hej czy możecie polecić wiarygodnego pracodawcę i uczciwego , mój mąż szuka... madzia UWAGA NA PRACE SPRZATANIE RANNE UL SZCZESLIWA W GDANSKU! (1) OSZUSTY NIE WYPLACAJA ZAROBIONYCH PIENIEDZY W DECATHLON PSZY UL SZCZESLIWEJ... GOSKA jak zdobyć licencje na taki (1) Witam Zastanawiam się nad prać jako taksówkarz bądź w przewozie obób. Jak... rafi dobra-rada.pl (1) Hej. Chciałam zapytać o Wasze opinie, gdyż ku mojemu zdziwieniu pojawiły się... redaktor;) Zatrudni ekspedientke do miesnego ale warunek!! (8) minimum rok doswiadczenia hahahaha ludzi popierniczylo bo ciezko sie nauczyc... bbbb Praca w hiltonie (4) Wycisną cię jak cytrynę a na koniec wrzucą parę groszy do kieszeni albo i nie... be be fu tak..5 tys za stanie z transparentem?? (5) hi hi hi Olka Zatrudnienie po 50. (16) Dlaczego pracodawcy nie chcą zatrudniać osób po 50? Tracę pracę, mam duże... gdynianka Praca dla osoby 16-letniej (1) Jak, gdzie u kogo można znaleźć pracę dla osoby niepełnoletniej? Wybór w... Tomasz Pensjonat u Zosi (3) to nie jest wrzeszcz tylko za Przejazdowem aż... więc albo ściemniają na... nie uciekajcie jak najdalej (4) nie polecam,chyba ze macie ochote byc wypompowane emocjonalnie i psychicznie... zyczliwa Ochrona (1) Nie do ochrony osobistej to by chcieli najlepiej wielkie szafy ;) pytanie Gildia- box 33- dżinsy (8) nie polecam, facet przeprowadza rozmowy przy dziewczynach które są na dniu... kiszka ASSECO PROKOM W GDYNI - CZY KTOŚ WIE JAK SIĘ PRACUJE ?????? (3) Czy ktoś wie/słyszał o atmosferze i warunkach pracy w firmie Asseco Prokom w... Aga Lombard (3) ciągle pojawia się ogłoszenie - facet szuka kobiety z prezencją do lombardu-... figa TarifaSurf (2) niezłą beka... ludzie niepoważni szukają osoby która im napisze cyt.... OXFORD