Praca zdalna polećcie coś :)

Hej, poszukuję jakiejś dorywczej sprawdzonej pracy zdalnej. Może być wypełnianie ankiet, formularzy itp. Najlepiej sprawdzne, coś na czym sami zarabiacie :) Nie interesuje mnie zakładanie kont w bankach.
DO tej pory wypełniam ankiety na różnych poratlach TNS Kantar, Studentswatch, Ariadna, Ipsos itp, ale wypłata pieniędzy wymaga uzbierania określonej liczby punktów i trochę to zajmuje. Może znacie coś, gdzie nie ma systemu punktowego i można dostać kasę np od ankiety na konto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A znasz angielski na jakimś fajnym poziomie? Niektórzy szukają nauczycieli online (ostatnio widziałam fajną stronkę Angielski Prywatnie, możesz ją sobie sprawdzić), i nie musiałabyś wychodzić z domu, więc jak najbardziej kwalifikuje się to jako praca zdalna :)

17:42 7

I jak ucze w szkole, to mogę się tez zarejestrować tam normalnie jako nauczyciel, czy sa jakies ograniczenia związane z tym?

Inne tematy z forum

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Własny start up (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was moze odwarzył sie na otwarcie własnego start upu? Na co przy czymś takim...

Własny biznes - jak się reklamować? (188 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...