Przedszkole Sióstr Elżbietanek w Oliwie na ul. Opackiej - proszę o opinie.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Czy ktoś ma jaakąś wiedzę na temat tego przedszkola?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Przedszkole Sióstr Elżbietanek w Oliwie na ul. Opackiej - proszę o opinie.

Czynne od 6.00_17.00 Pracuje przez cały rok oprócz sobót ,niedziel i miesiąca lipca. Pyszna ,własna kuchnia na miejscu. Personel bardzo miły , opiekuńczy, chętny do pomocy.Widać że dobro dziecka jest na pierwszym miejscu.No i nie czarujmy się bardzo niskie opłaty. Gorąco polecam. Sama mam dwójkę dzieci które uczęszczają do tego przedszkola i nie zamieniła bym na inne.Jeszcze raz GORĄCO POLECAM zatroskana MATKA.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się z tym co napisały moje poprzedniczki, również polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

bardzo fajna atmosfera tam panuje....zajęcia są prowadzone ciekawie - tak wynika z opowiadań mojego dziecka.. panie i siostry są bardzo miłe-zawsze chetnie udzielają wszelkich informacji. jedzenie smaczne , no i kuchnia własna....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam Przedszkole Sióstr Elżbietanek. Rodzinna, ciepła atmosfera ma bardzo dobry wpływ na wychowanie naszych maluchów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam Przedszkole Sióstr Elżbietanek w Oliwie. Bardzo miła atmosfera, zajęcia prowadzone w ciekawy sposób. Córeczka po powrocie do Domu z uśmiechem opowiada o minionym dniu w przedszkolu. Kuchnia zdrowa no i własna co najważniejsze a nie catering. Pozdrawiam Szczęśliwa Mama
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

A od jakiego wieku i jakie opłaty ? prosze o szczegóły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (14 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

wymiana kotła gazowego (3 odpowiedzi)

dzień dobry, czeka mnie wymiana dwufunkcyjnego kotła gazowego w mieszkaniu niespełna 80m, obecnie...

Atrium Oliva (23 odpowiedzi)

Położenie inwestycji w zabytkowej części Oliwy, u zbiegu ulic Bażyńskiego i Grottgera zapewni...