Rafał Pacześ - ProkuraTOUR'a

Temat dostępny też na forum: Rafał Pacześ - ProkuraTOUR'a
Rafał Pacześ w Trójmieście z najnowszym programem ProkuraTOUR'a. Na sali obowiązuje bezwzględny zakaz nagrywania. Osoby pijane albo przeszkadzające zostaną wyproszone z sali. Organizator zastrzega sobie prawo do wyproszenia osoby nieprzestrzegającej powyższych zasad. Wstęp od 18 roku życia.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słaby występ

Dla mnie był to słaby występ niestety. Byliśmy we 3 osoby w różnym wieku i mam wrażenie że ergo arena napchana po korek gdzie patrzysz na tv bo pana nie widać z góry a bilety w cenie wysokiej. Nie było angażowania publiczności. Pogubił się i nie wiedział na 360 scenie do kogo wcześniej mówił. Bardzo dużo słabych wulgarnych niby to żartów a tak naprawdę prostackich tekstów. Non stop mowa w prostackim wydaniu o jego podniecaniu seksualnym to opowiadał non stop. No słabe to na maksa. Widziałam miny ludzi (nie tylko kobiet) ale też facetów i w naszym sektorze może 2 osoby się z tego śmiały.No słaby występ. Było kilka fajnych żartów a reszta kręcąca się o seksie w wulgarnym wydaniu. Szkoda czasu i kasy. Okrzyknięto pana Paczesia numer 1 więc stąd nasze rozczarowanie. Ergo na koncerty fajne ale na taki stand up to może lepiej w tv w domu na kanapce z przekąskami lepsze. A za cenę biletu lepiej kupić dobre winko. No i niekoniecznie pan Pacześ z tym repertuarem co widziałam. Niestety rozczarowanie. Na takim słabym występie dawno nie byłam. Jest zdecydowana różnica między dobrym żartem a prostactwem. Takie żarciki dla patoli lub kolesi w celi. Totalna żenada
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozrywka dla mas

Musi być wulgarnie, chamsko i prostacko.
Inaczej nie zapełniłby hali na 10 tysięcy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W 100%zgadzam się z opinią.
Dla mnie porażka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dezorientacja

Pierwszy raz na stand-up, zostaliśmy zaproszeni z żoną na ten występ. Wiedziałem że może być wulgarny język, ale nasycenie podrzędną erotyką wspomnień lat młodzieńczych, ilość wulgaryzmów i gestów seksualnych wprawiła mnie w osłupienie. Były momenty fajne, zakupy, teściowa na dysonie czy psychiatra. Pozostała część czasu konsternacja. Kawałek o Świętym Janie Pawle II totalnie nie na miejscu.
Pod koniec mowa o tym że to jest kultura na miarę naszych czasów... Jeżeli tak ma wyglądać kultura naszych czasów to ja podziękuję.
Nie wiem jaki Target wiekowy mają występy Pana Rafała , ale jak chciał by trafiać do szerszej publiki to myślę że można by to trochę zmienić. Wulgaryzmy, seksizm ... Stać Go na wiecej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Siatkarska Liga Narodów 2025 Gdańsk (7 odpowiedzi)

Gdańsk po raz kolejny stanie się miejscem wielkich siatkarskich emocji! Po sukcesach Polaków na...

Silent disco na plaży (3 odpowiedzi)

Przywitaj lato tańcem pod gołym niebem, piaskiem pod stopami i muzyką, którą Ty wybierzesz!Już 21...

Straszny dwór opera - koncert plenerowy PG (12 odpowiedzi)

Politechnika Gdańska zaprasza na niezwykły koncert plenerowy, podczas którego pełnią emocji,...