Rhythm of the Dance

Temat dostępny też na forum: Rhythm of the Dance
RHYTHM of the DANCE w wykonaniu zespołu National Dance Company of Ireland zalicza się obok Lord of the Dance do światowej czołówki widowisk tańca irlandzkiego. Jednak w przeciwieństwie do wszystkich innych tego typu spektakli, tylko obsada Rhythm of the Dance jest złożona z Irlandczyków, co daje gwarancję autentyczności. Dzięki temu uzyskali tytuł Państwowego Zespołu Tańca. Nikt tak jak ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beznadzieja

Wyrzucone pieniądze. To nie był koncert w stylu Lord of the dance. jeszcze długo muszą się uczyć tańczyc. szmira

super koncert

jestem pod wielkim wrazeniem cudowni artysci to jest naprawde sztuka tak tanczyc REWELACJA GDYBYM MIALA TAKA MOZLIWOSC POSZLABYM JESZCZE DZISIAJ niezapomniane wrazenia nie umie tego wyrazic

super koncert

jestem pod wielkim wrazeniem cudowni artysci to jest naprawde sztuka tak tanczyc REWELACJA GDYBYM MIALA TAKA MOZLIWOSC POSZLABYM JESZCZE DZISIAJ niezapomniane wrazenia nie umie tego wyrazic

RHYTHM of the DANCE

POLECAM WSZYSTKIM!!! Warto to zobaczyc!!!! Ja byłam pod wrażeniem!

Inne tematy z forum

Bezpłatna kolanoskopia (9 odpowiedzi)

Bezpłatna kolonoskopia- badanie jelita grubego, bez skierowania.Szpital św. Wojciecha na Zaspie,...

Andrzej Piaseczny - The Best Of (12 odpowiedzi)

Andrzej Piaseczny, jeden z czołowych polskich wokalistów, wystąpi 9 listopada 2025 roku w Starym...

Dybuk | Death Crusade | Burning Sky | Frightful (3 odpowiedzi)

Zapraszamy was na koncert, gdzie w wyjątkowym, punkowo-metalowym zestawie będziemy się po prostu...