Kelnerki SIŁACZKI (1) Teraz już rozumiem skąd te miny kelnerek. Sami wejdźcie na stronę tego... Hubert Andersen-bajkowe miejsce:) (1) Maksymalnie pozytywne doznania!:)wyobraźcie sobie centrum nowoczesnego... Kasia :) (1) Świetne miejsce,świetna muza,świetny klimat :) OBY TAK DALEJ :))))) Kamila Demi :)
Kasia - opinia (1) Mialam wesele w styczniu tego roku, musze powiedziec ze bylo super , pieknie... Kasia chcik - opinia (1) super klimat w klubie i bardzo dobra muza:) chcik INNY KLIMAT (1) Lokal nieduzy za to wystroj - rewelacja !!! Nowoczesnie, swiatowo. Cos dla... Kojotiii Raczej nie polecam (1) Nie bardzo rozumiem zachwytu nad tą knajpą i zapewne na moją głowę posypią... kasia Piwo z kija (1) Piwo w znosnej cenie, ale na drugi dzien bol brzucha murowany...nawet po 2... szwgr ładne miejsce ze snobistycznymi pretensjami (2) Zielony Dwór kusił nas od dawna zewnętrzną fasadą. Kilka dni temu poszliśmy... kora Polecam (1) Bardzo dobre jedzenie. Miła obsługa. Polecam. Tomek Kamień z serca... (1) kamień z serca mi spadł,ze to tylko remont i już z niecierpliwością czekam... Cleo Chyba mi sie podobalo :] (1) Restauracja super elegancka acz ceny takie se.:P Jedzonko tyz bardzo dobre... Oshato Niezadowolony klient !!! (1) Tak okropnej obsługi nigdzie nie spotkałam, panie wręcz chamskie,... klient CAJKIEM FAJNIE (1) BYLAM W TEJ RESTAURACJI ZARAZ PO OTWARCIU I BYLAM NIEZADOWOLONA. pOSZLAM TAM... SLUBKA Karolina - opinia (1) Piękny lokal, wystrój wnętrza z dużym wyczuciem smaku. Oryginalne smaki,... Karolina Fajny klub (1) BARDZO FAJNE MIEJSCE :) za dnia kawiarnia a wieczorami klub z super muzyka,... Dorotka jest niezle (1) Ogolnie lokal jest OK, obsluga - zalezy od ekipy, czasami przesympatyczne... ania Bardzo dobra restauracja (1) Mialem przyjemnosc organizowania w restauracji VNS bankietu biznesowego.... Piotr pierwsza klasa (1) jedzonko aż palce lizać. Jeśli do tej pory chińszczyzna kojarzyłą ci się z... joodash Sympatyczna pizzeria (1) Absolutnie zgadzam się z poprzednikami odnośnie obsługi - jeszcze nie... Kubuś Fatalista