SKOK Stefczyka

Witam
Zostałam zaproszona na rozmowę do tej firmy.
Czy ktoś może mi powiedzieć jaka jest atmosfera pracy, jak się pracuje i jakich pieniędzy można sie spodziewać?
Dodam, że stanowisko związane jest z obsługa klienta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SKOK Stefczyka

Pytają m.in. o to czy miało się już doświadczenie na tym stanowisku, jakie cechy są przydatne, jak zachecisz ludzi do ofert, co się podoba w tej pracy. Są szkolenia więc niby można sie nauczyć, choc doswiadczenie wymagane. Chodzi mi o SKOK w Gdyni-centrala. Chyba, że masz rozmowę w jakimś oddziale.

Mam rozmowę w oddziale w Gdańsku.
A jak płacowo?

Co do atmosfery w pracy, to zalezy od oddziału. Nie wiem jak duzy jest ten oddzial. Ja pracowałam gdzie bylo 5 osób. Jako, że byłam studentką to zaproponowali umowę na zlecenie. Nie znam szczegółów ogłoszenia naboru. Co do wynagrodzenia, to się nie orientuję.

No ale wynagrodzenie dostawałaś? Nie chcesz się pochwalić ile?

Nikt sie nie chwali wynagrodzeniem, to sprawa osobista. mialam zupelnie inny charakter pracy. Zależało od ilosci dokumentów czasem pracowałam 8 h, a czasem 2. Powiem, że nie przekroczało to kwoty 1000zł. Potem zrobili umowę na akord, więc zrezygnowałam, bo moje wynagrodzenie nie przekraczałoby 300zł.

trzeba lubić PIS - SKOK to zaplecze finansowe PIS
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Własny biznes - jak się reklamować? (188 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...