SPRZEDAM KARURELĘ Fisher Price Misie z projektorem

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Sprzedam
Witam mam do sprzedania karuzele FP z Misiami z projektorem i pilotem. Niestety nie mam oryginalnego opakowania, ponieważ po kupieniu wyrzuciłam go, bo nie mam gdzie trzymać kartonów. Karuzela była używana przez 2 dzieci, odkupiłam ją w zeszłym roku od kuzynki. Zwykłe są na niej ślady użytkowania. Zainteresowanemu prześlę zdjęcia na e`mail. Cena 80 zł. Odbiór osobisty w Redzie, jest możliwość wysłania pocztą. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SPRZEDAM KARURELĘ Fisher Price Misie z projektorem

witam, poproszę o zdjęcia :) natalia470@o2.pl

hej, dzięki serdeczne za zdjęcia ;)
widzę jednak, że prawdopodobnie nie zmieściłaby się u mnie, bo ja mam nad łóżeczkiem szafkę powieszoną, a ta karuzela jest dość wysoko ponad szczebelkami :(
fajna ona jest, ale chyba bardziej dla dziewczynek co? tzn. kolory mi nie przeszkadzają... ale nie będę ryzykować z tą wielkością.. chyba że zmierzysz jeszcze i podasz mi wymiar ponad szczeb. ile wystaje..

wysłałam zdjęcie na e`maila

dzięki jeszcze raz za wymiary ;) zmierzyłam i jednak mam 52cm między szczebelkami a szafką.. trochę na styk by było.. ryzykownie, szczególnie, że łóżeczko mam bujane (na płozach), więc pewnie by karuzelka haczyła.. a poza tym szukam chyba jeszcze czegoś tańszego, aczkolwiek miśki fajne ;))
pozdrawiam

Czy moge prosic o zdjecie na maila jesli NataliaR sie nie zdecyduje?

zdjęcia wyślę po weekendzie ;) pozdrawiam

Inne tematy z forum

Kameralne Tarasy (73 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...