Sinsay Plaża

Temat dostępny też na forum: Sinsay Plaża
Po pełnej radości trasie wzdłuż polskiego wybrzeża, czas na wielki finał! Popularna marka odzieżowa Sinsay zaprasza od 1 do 3 sierpnia na plażę w Gdańsku Jelitkowie (wejście nr 73), gdzie odbędzie się ostatni, najbardziej spektakularny przystanek wakacyjnej serii wydarzeń pod hasłem Sinsay Plaża. Czekają nas trzy dni pełne energii, kolorów i wakacyjnej beztroski - przygotowane z myślą o całych ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ten komercyjny syf może się trzymać zdala od plaz?

Nie potrzebujemy tam marek, koncernów i reklam?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłem z wnuczkiem wczoraj.

Świetnie przygotowana impreza. Hostessy i prowadzący mili i uśmiechnięci, konkursy bezpieczne dla dzieci, skoki przez linę, przeciąganie, quiz o tematyce morskiej, bieg krabów, strzelanie do bramki, tatuaże, malowanie koszulek, obrazów, napoje i wata cukrowa, dmuchane do skakania. Wnuczek włączył się w zabawę, zdobył 3 nagrody rzeczowe i kilka krówek pocieszenia. Był zadowolony i chce iść jeszcze raz. Parasole i leżaki dla mam odpoczywających w tym czasie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

niedziela

i tak bedzie padac

Ktoś kto dodaje na tej stronie lokwlizacje to chociaż mógłby dokładnie a nie kilometr od lokalizacji

Inne tematy z forum

30 lat Ich Troje / Premiera Nowej Płyty (7 odpowiedzi)

3011! I stało się 1995-2025. Zespół Ich Troje gra dla Was od 30 lat! Rollercoaster Michała, Jacka...

25. Sopot Film Festival (4 odpowiedzi)

25. Międzynarodowy Festiwal Filmowy w Sopocie nadchodzi Tak to już ćwierć wieku festiwalu....

Wakacyjne Targi Japońskie (8 odpowiedzi)

Wakacyjne Targi Japońskie w Gdańsku! おはよう (Ohayō)! Lato w pełni, a my zabieramy Was w podróż do...