Skatepark

Czy jest szansa ze skatepark o którym było tak głośno powstanie? Młodzież miała by miejsce spotkań, jakąś rozrywkę... Ostatnio byłem z psem na spacerze i widziałem jak grupa młodych chłopców usypała sobie górki z piasku żeby na rowerach śmigać. Przykre to jest....młodzież widać,ze ma zajawkę za małą grupką poszli by inni. A tak placz i lament, że plac zabaw zdewastowany nie popieram tego absolutnie ale ta młodzież nie ma co ze sobą zrobić. Naprawdę przez garstkę ludzi to miejsce nie powstanie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Skatepark

Wczoraj na sesji rady gminy było o przeniesieniu środków finansowych na skate park w Bojanie na rok 2024. Miejmy nadzieję że wreszcie się uda i budowa ruszy w przyszłym roku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Skatepark

Bo mieszkańcy naszej wsi oprotestowują kolejne postępowania w sprawie pozwolenia na budowę. Sami jesteśmy sobie winni, bardzo to przykre..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moim zdaniem powinien być zakaz tych wszystkich ekscesów młodzieżowych. Piją tylko, niszczą te place zabaw. Zamiast w domu siedzieć to szlajajo się po Bojanie i przeszkadzają mieszkańcom z Gdyni i Ukrainu szanownym, którzy tak wzbogacają kulturowo naszą gminę. Wziońć to zaorać w pi*** i bedzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Czyli co, same domy starości już tylko powinno się u nas budować?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kanalizacja (6 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (701 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Betonowy płot przy S6 (4 odpowiedzi)

Cześć, czy mieszka tutaj ktoś kto ma betonowy płot w celu redukcji hałasu od drogi S6 i nie...