sprzedam ozdoby do kosciola (23) czesc.my juz jestesmy po:)szkoda nam wyrzucic ozdoby do kosciola przy ktorych... bb23 _____SPRZEDAM suknię z salonu Marietta Gdynia (12) Rozmiar 38 Kupiona w salonie Marietta w Gdyni - model 508 kolor ecru halka... macmar sprzedam suknie slubna (4) sprzedam suknie slubne, rozmiar 36 z tafty jedwabnej moge zdjecia wyslac na... beatrycz7
SPRZEDAM SUKNIE DEMETRIOS (11) Dziewczyny! Postanowiłam rozstać się z moją suknią.. Biała,... gula sprzedam suknie (21) czesc.wreszcie czas sie rozstac z moja wymazona suknia.moje cudenko jest na... bb23 sprzedam suknię (2) Witam, Sprzedam suknię zakupioną w salonie Beauty we Wrzeszczu. Suknia jest... Kaszubka_ Sprzedam kiecke :)) (12) Sprzedam suknię ślubną na wzrost 172 cm (możliwość skrócenia bez utraty... MałaMi sprzedam buty ślubne (5) były kupione w maju(gwarancja rok), jako zapasowe,kilka razy(2 dokładnie)... monia. Sprzedam sukienkę Pronovias (28) Sprzedam sukienkę ślubną Pronowias model Tanger. Sukienka jest koloru ecrue -... joana OKAZJA!Piękna suknia Urszuli Mateji-sprzedam!! (8) Suknia z kolekcji 2006 Urszuli Mateji. Suknia została zamówiona w salonie... Kama79 sprzedam suknię - szmapański ecru (8) Cześć, sprzedam suknię w kolorze szampańskiego ecru. Jest bardzo ładna w... kasix Sprzedam suknie Farage (15) Witam mam do sprzedania piękną suknie farage. Cena do uzgodnienia. Oto... AtaCama Sprzedam suknię Ramonę (16) Sprzedam Ramonę z bolerkiem. Cena to 1100 zł. Rozmiar 42, wzrost 178... Anna1 Sprzedam suknię... (4) Hej, minął mój wspaniały dziń, wiec pora rozstać sie z sukienką... :( Może... anetka_p wesleną wodkę sprzedamy (5) Witam 80 butelek wódki polonez, oklejone neutralnymi etykietami "wodka... arek i marta sprzedam suknie (1) witam.mam do sprzedania suknie slubna .biala z odpinanym trenem.2 czesciowa z... oliska_ch Sprzedam sukienkę z kolekcji Pronovias. (1) Już kiedyś pisałam, ale może ktoś nie widział :) Sprzedam oryginalną suknie... joana sprzedam Farage! (1) Kolejne podejście, może któraś z nowych forumek będzie zainteresowana.... Karolinka 29 sprzedam tablice ślubne (6) mam do sprzedania tablice rejestracyjne na samochód: Zakochani, Poślubieni.... PATI134 sprzedam suknie (17) http://img671.exs.cx/img671/9743/tmp/suknia do ogloszenia.JPG SYLWIĄTKO 2