Straciłam zaufanie ...

Temat dostępny też na forum: Fordent
... do stomatologów z tego gabinetu. Panie owszem są miłe, ale raczej brak doświadczenia w trudniejszych przypadkach odbija się na pacjentach. Leczyłam 4 zęby. 2 wyleczone dobrze, były to zwykłe wypełnienia ubytków. 2 pozostałe zęby leczone kanałowo - w jednym z nich kanał został przepchnięty zbyt głęboko, aż do kości (górna szczęka), utworzył się tam okropnie bolesny stan zapalny, poniosłam kolejne koszty leczenia i kilka długich dni bólu, a wystarczyło uważać podczas czyszczenia kanału. W drugim zębie leczonym kanałowo została niewypełniona komora powietrza, i znów powstał stan zapalny... ból okrutny, itd...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Straciłam zaufanie ...

witam,
ja sie nie zgadzam. BYlam u Dr K i wyleczyla mi kanałowo zeba ktorego nikt wczesniej nie potrafil i nie dawal szans.. Jestem wdzieczna! Dodatkowo moje dzieci nie wyobrazaja chodzic do kogos innego!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

O! Dopiero teraz trafiłam na ten wątek.Również nie polecam,pani dr jakkolwiek bardzo miła i sympatyczna,nie potrafiła dać sobie rady z zwykłym zatruciem górnej jedynki.Nie doczyściła kanału zęba,w wyniku czego powstał stan zapalny i musiałam w trybie natychmiastowym(niedziela,oczywiście...)udać się do innego stomatologa,który za dopłatą za pracę w niedzielę zrobił kawał dobrej roboty i uwolnił mnie od bólu!!!Nie polecam ForDent-u!nikomu...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Inaczej u mnie

Ja juz nie pamietam u kogo byłem ale dr mi wyleczyła ząb kanałowo ktory miałem leczony pól roku temu w innym gabinecie gdzie zapłaciłem wtedy 1000 zł a kanały były wypełnione do połowy i juz miałem zapalenie w kości, bol, antybiotyk, koszmar!!!! Inni chcieli usuwać ząb i zakładać implant. Dr mi go leczyła, stan zapalny trwał kilka dni ale wszystko wycichlo. Uratowała mi ząb. Pewnie każdy ma inna sytuacje ale ja naprawdę jestem wdzięczny
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam dr Foryś, bardzo gadatliwa ale i bardzo sympatyczna, leczę się u mniej mężem już ok 3 lat i jesteśmy zadowoleni. Gdy mąż miał bardzo ciężki przypadek, uczciwie przyznała, że warto zasięgnąć porady kogoś bardziej doświadczonego, nie porywa się jeśli nie jest pewna, że pomoże
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

dr gosia i dr ania sa najlepsze, chodzimy do nich calymi rodzinami
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

przepraszam, ale gdzie znajduje się w zębie komora powietrza? Już przeszłam długą drogę z moimi ząbkami i nie mam pojęcie gdzie takie coś się znajduje... Chyba pan/ pani troszkę nie zna się na rzeczy.. ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Sokółka Zielenisz - opinie i oceny (70 odpowiedzi)

Sokółka Zielenisz to kolejny kompleks mieszkaniowy budowany przez Grupę Inwestycyjną Hossa w...

Chwarzno Polanki (42 odpowiedzi)

Inwestycja swoją nazwę zawdzięcza położeniu tuż przy ścianie lasu, co zapewnia bardzo dobry...

Dynamiq (5 odpowiedzi)

Osiedle Dynamiq powstaje blisko lasów Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego i z dala od zgiełku...