Zadowolona. (1) Ja chodze do tej szkoły i jestem z niej dumna i bardzo mi sie w niej podoba... Zadowolona. 19 :P - opinia (1) skonczylam sp9 i uwazam ze okreslenie "jedna z najlepszych" to za dużo.... 19 :P :D (1) Jestem absolwentka Kaziuków i jestem bardzo zadowolona z poziomu nauczania,... kaya
Tak! (1) Wspaniała kameralna szkola, zawsze bede ja wspominac. Jedynie wyposazenie... Ag mam 8 lat (1) mam 8 lat izabella Jestem zachwycona !!! (1) Moje dzieci wyszły na ludzi, kończąc te gimnazjum. Wprawdzie ostatniemu... Uszczęśliwiona Matka obserwator - opinia (1) Zanim wydamy opinie na jakikolwiek temat, wcześniej lepiej trochę... obserwator Wacław Leyk (1) Ja w sprawie pracy wacław Leyk .... (1) Jestem uczniem klasy IV c chodze do tej szkoly 4 lata,a jeszcze bede chodzic... Michalek Bardzo fajnie (1) Super szkoła. :)) Ktoś. martyna - opinia (1) ja byłam uczennica klasy 6b w tym roku odeszłam bo ide do gimnazjum ale tak... martyna brak zaangażowania (1) zgadzam się w zupełności z ta osobą która wyraziła negatywną opinię o tej... rodzice Takiej szkoły szukaliśmy... (1) i znaleźliśmy.Polecam z czystym sumieniem. Nasze dziecko uwielbia tu chodzić... rodzice Super .! ; D (1) Najlepsza szkoła, nie zamieniłabym ją na inną, chociaż niektóre nauczycielki... AlCiia Szkoła zmienila siedzibę ;-)) (1) Polecam tę szkołę, gdyz w końcu wysoki poziom nauczania znalazł porzadną... Zadowolona Młoda mami POZIOM NAUCZANIA (1) Moja córka ukończyła tę szkołę w roku szkolnym 2005/2006 otrzymując... Jolanta Rozstanie .. (1) Rozstałam się z 6D w 2008 roku .placze ;( tajemnicza mama byłych uczniów - opinia (1) Mamo byłej uczennicy! To zupełnie normalne, że w gimnazjum oceny są niższe.... mama byłych uczniów Ocena (1) Jest spokojnie miło i wesoło, nie wiem czemu ten ktos podemną tak ocenia te... ---- Alicja Paprzycka - opinia (1) Przez cały rok szkolny dziecko miało do nauczenia się 1 wiersz na pamięć,... Alicja Paprzycka