Nie Wiadomo Kto To Jest - opinia (1) Uważam,że Szkoła Podstawowa nr 86 jest nie najlepszym środkiem nauki dla dzieci. Nie Wiadomo Kto To Jest OPINIA (1) MÓJ SYNEK UCZĘSZCZA DO SZKOŁY.JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.SZKOŁA OFERUJE DUŻO... ANIA ok (1) fajna szkoła bo do niej chodze ale gupie mundurki nat
Poziom nauczania języków (1) Jeżeli ktoś twierdzi, że poziom nauczania języków jest niski - niech... matka dwójki uczniów pierwsza klasa gimnazjum - ukończona (1) Jestem rodzicem ucznia, które właśnie jest po pierwszym roku gimnazjum.... mocno zawiedziony rodzic Ehhh . (1) Ehh ta szkoła nie nalezy do najlepszych . Łazienki są ochydne . Stare i... Unforessen__xdd Szkoła ok. (1) Niestety nie zgodzę się z opiniami na temat poziiomu nauczania,moje dziecko... mama byłej uczennicy JEST OK (1) JA JESTEM ZADOWOLONY I SZKOŁĘ OCENIAM BARDZO DOBRZE. WYSOKI POZIOM, CO WIDAĆ... rodzic Super szkoła (1) Wysoki poziom języka angielskiego, super nauczyciele, moje dziecko jest... rodzic ucznia klasy II : ) (1) Jako uczeń tej szkoły zachęcam do zapisywania do niej swoje dzieci. Warto : )... Uczeń. Szkoła fajna tylko 5-klasiści (1) Szkoła jest bardzo doooobra. A co do uwag 5-klasistów nikt sie nie czepia i... Bardzo zadowolony uczeń tata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ,moje dziecko chętnie chodzi do szkoły i pięknie się... tata mama - opinia (1) jestem bardzo zadowolona, szczególnie z atmosfery panującej w tej szkole:)w... mama super (1) Moje dzieci chodza do tej szkoły ,wszystko jest w rewelacyjnym stanie,nowa... Aska Wencior (1) Dobra szkoła Wenta to nie fer (1) chodze do tej szkoły i wszyscy mnie wyzywają mówie o tym mojej wychowawczyni... ~Ola lukasz - opinia (1) szkola rządzi lukasz SZKOŁA (1) festyn czy ktoś wie czy 18 czerwca ma byc jakis festyn? podobno miala to byc... UCZEŃ OK (1) Szkoła bardzo dobra, sam do niej chodzę! $t4$ tak (1) sp4 jest bardzo dobra szkola MatioO_