Daniel - opinia (1) POLECAM!!!!!!! XD Daniel Koniec 6 klasy (1) Chodzę do tej szkoły od 4 klasy i jestem bardzo zadowolona :) Nauczyciele... olciasmile Sentyment... (1) Szkole Podstawowa nr 24 ukonczylem w roku 1997. Wychowawca mojej klasy byl... Marcin Gryczko
KOLL - opinia (1) NAUCZYCIELKA ZE SWIETLICY JESDNA TAKA JEST TYLKO NA SWIECIE WREDNA KOLL Ocena po latach (1) Szkoda że szkoła nie posiada własnej strony internetowej. W dzisiejszych... Antal djoaza - opinia (1) Jest ok djoaza Gratulacje (1) Serdecznie gratuluję zajęcia I miejsca w rankingu trójmiejskich szkół... Odessa okropna skola (1) poczucia bezpieczenstwa dla dziecka zero.na przerwach nauczyciele zajmuja... mama Iza - opinia (1) Mała szkoła z zangażowaną kadrą, trzymazającą poziom. Budynk ładny z... Iza Bardzo fajna szkoła (1) Jestem już w szóstej klasie tej szkoły i bardzo ją lubię. Nauczyciele są... Pozytywnie Szkoła , której nie polecam ! (1) W roku 2005 skończyłam tą szkołę.Były to lata horroru!Od klasy 1-3 miałam... Aboslwentka SSP nr 1 (1) Bardzo dobra szkoła, a przede wszystkim przyjazna dla uczniów (co jest... Free (cz.2.) (1) (cd) Byłam w szkole w zwiazku z tą sprawą i spotkałam owe indywiduum. Nadal... rozczarowana Chamstwo, brak kultury...ot i wizytówka... (1) ...którą szkoła nr 92 wystawiła sobie sama. Przysłali do mojego domu... rozczarowana Każda szkoła ma jakieś zalety i wady (1) Zaletą szkoły jest przyjazne podejście do uczniów,angażowanie uczniów i... rodzic gimnazjalisty ; DD (1) nawet ok, chociaż i tak nie najlepiej ; DD . Miśkaa ; P dziura (1) 45 to taka dziurka zapyziała. Dość nieciekawy background mają uczniowie w... Dziudziu POLCAM !!! (1) Rodzice Rewelacja!!!! (1) Wystarczy poczytać wszystkie opinie i juz wiadomo co to za szkoła! Daje duże... doma Krzysztof 35 - opinia (1) Szkoła o bardzo wysokim poziomie. Czysta, elegancka i bezpieczna. Krzysztof 35