Szukam Koleżanki

Hej.
Mam 30 lat i szukam koleżanki do spedzenia wspolnie czasu. Nie mam jakos za dużo znajomych a fajnie byłoby porobić czasem coś innego niż czytać książki, ogladać filmy czy w pracy. Jestem troche nieśmiała przy poznawaniu ludzi ale bardzo lubie rozmawiać. Jeżeli się znajdzie osoba o podobnym charakterze to może wyjśc z tego fajna znajomosc.:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hejka, mam 28 lat. Jestem z Gdańska.
Jak nadal szukasz koleżanki do wspólnego spędzania czasu to odezwij się :) mój mail evcia.p@wp.pl
Pozdrawiam E.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, mam 29 lat. Mieszkam na Dąbrowie, ale jestem z Gdańska, więc nie mam tu żadnych znajomych. Z tymże obecnie mam 11 miesięczną córkę i mało wolnego czasu.. ale mam nadzieję, że się to zmieni, więc jak coś to proszę g22daz@o2.pl :)

Hej, jestem z Gdyni. Moje przyjacółki powyjeżdzały, inne powychodziły za mąż, mają dzieci i nie mają czasu na spotkania więc też czuję sie samotna. Jeżeli nadal chciałabyś poznać kumpelke to napisz annusia1988@tlen.pl

Inne tematy z forum

Patologia (12 odpowiedzi)

Dzień dobry Drodzy Państwo, mieszkamy na Dąbrowie od niedawna, jednak już teraz widzimy, że jest...

Zakup mieszkania na Rdestowej "Leśny zakątek" (4 odpowiedzi)

Dzień dobry Planuje kupić mieszkanie na ul. Rdestowej osiedle leśny zakątek, proszę o jakieś...

Nowa Dąbrowa (11 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...