WM - ocena (2) Polecam agencję Trevo i panią Oksanę Sobolewska która w szybki i sprawny... WM Mateusz - ocena (2) Polecamy biuro! Mieliśmy okazję skorzystać z usług Pana Krzysztofa... Mateusz Robert - ocena (2) Profesjonalna obsługa sprzedaży mieszkania, w całym procesie od A do Z.... Robert
Joanna - ocena (2) Polecam pomoc Pana Karola z Trevo Nieruchomości! Pełen profesjonalizm! Joanna Dobrosława Krajka - ocena (2) Cieszę się, że trafiłam na Pana Karola. Ujmujący, miły i serdeczny doradca.... Dobrosława Krajka Janusz M - ocena (2) Z braku czasu i znajomości rynku wtółrnego zdecydowaliśmy się na pośrednika.... Janusz M Robert K - ocena (2) Sprzedaż mieszkania w Gdańsku Wrzeszcz ul. Traugutta przebiegła bardzo... Robert K Daniel Knapik - ocena (2) Serdecznie polecam Trevo a szczególnie kontakt z panem Danielem... Daniel Knapik Przemek J. - ocena (2) Mieliśmy ogromne szczęście trafić na Trevo Nieruchomości i pana Daniela... Przemek J. Sylwia - ocena (2) Bardzo polecam Biuro Trevo i Panią Oksanę. Sprzedaż mieszkania przebiegła... Sylwia Volodymyr - ocena (2) Szukając mieszkanie dla naszej rodziny, przypadkowo trafiliśmy na Trevo... Volodymyr Małgorzata - ocena (2) Szczerze polecam to biuro nieruchomości, a w szczególności Pana Macieja.... Małgorzata A&G - ocena (2) Polecam współpracę z agencją Trevo, w szczególności z panem Danielem... A&G Sylwia - ocena (2) Polecam biuro nieruchomości TREVO, a szczególnie Pana Daniela. Profesjonalne... Sylwia Kamil - ocena (2) P. Daniel Rowiński z firmy Trevo jest opiekunem i agentem nieruchomości z... Kamil Rodzina z Brzeźna - ocena (1) Podziękowania dla Pana Daniela za bardzo profesjonalne podejście i za dużą... Rodzina z Brzeźna Włodzimierz - ocena (2) Bardzo polecam doświadczenie ,fachowa pomoc ,cierpliwość pracowników biura a... Włodzimierz Damian - ocena (2) Pani Barbara która miała okazję prowadzić mnie przez proces nabycia... Damian Agnieszka - ocena (2) Polecam współpracę z sympatycznymi pracownikami Trevo. Dzięki Panu Karolowi... Agnieszka Paulina - ocena (2) Serdecznie polecam wspópracę z agencją, szczególnie z Panią Oksaną. Byłam... Paulina