Tenis stołowy - szukam partnera/partnerki.

Temat dostępny też na forum: Redłowo
Szukam partnera/partnerki do amatorskich treningów tenisa stołowego. Poziom raczej mocno średni. Jak byłem piękny i młody (lata 90-te :) ) grałem nieźle i w miarę regularnie- obecnie chciałbym sobie przypomnieć temat i przy okazji poruszać się trochę - bez napinki na osiągnięcia sportowe.
Chciałbym pograć w Gdyni ale nie mam pojęcia gdzie to jest możliwe - dzwoniłem na Tatrzańską "CS U Jezuitów" ale tam już nie można.
Jeśli ktoś ma jakiś pomysł na tego typu rekreację - proszę o kontakt: asmar@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tenis stołowy - szukam partnera/partnerki.

Podbijam- miejsce w Gdyni jest, sroda-piatek od 19 do 21, wjazd 5zł od osoby. Kto chce ruszyć zad i popykać przynajmniej raz w tygodniu zapraszam do kontaktu. Nie ukrywam, że zależy mi na osobie, która ma jakieś tam umiejętności.

Jaka lokalizacja?

Chwarzno SP48

Inne tematy z forum

Fitness i siłownia - gdzie? (7 odpowiedzi)

Kto wie gdzie w okolicach ulicy Powstańców Warszawskich i Kartuskiej znajdę siłownię albo...

Narty biegowe czy turystyczne? (4 odpowiedzi)

Witam, chcę zacząc zabawę i trochę pobiegać na nartach. zaczęłam czytać artykuły, jest mnóstwo...

piłka wodna lub hokej podwodny dla dzieci? (5 odpowiedzi)

Witam Czy ktoś wie gdzie jest piłka wodna lub hokej podwodny dla dzieci? w Trójmieście oczywiście...