Wy, spokojni ludzie i wy-co zarzucacie falsz-falszujac rzeczywistosc.Wy,co macie prawde za bobka owcy.
~Dobrotliwy Klin i inni
(21 lat temu)
Mixer.Slyszalem o tobie.I widze - czytajac, ze prawde mowiono.I pisano.Nawet nie musialem czytac twoich wszystkich wypowiedzi, wtracen.Wierze tym, co mowili o tobie.Jestem robaczku sam, i naucz sie prosze rozrozniac literki, pisze bez znakow diakrytycznych, dla ulatwienia tobie i innym.Pisalem w liczbie pojedynczej i taki tez "pojedynczy" jestem :-).Podpisali sie pod tym moim marnym postem pozostali bytujacy gdzies tam przy mnie na innych kompach.Zapewniam ciebie robaczku, ze czytalismy wszystko, duzo tego jest-dlatego napisalem w liczbie mnogiej, nie jestem sam, lecz sam pisze .To moje osobiste poglady, a ze koresponduja ze swiatopogladem moich towarzyszy, to jedynie swiadczy o naszym zgraniu.Nie jestesmy jakas orda buszujaca po necie-to czastka naszego swiata laczaca rzeczywistosc z wirtualnoscia ulomnego spoleczenstwa.Nie naprawiamy ulomnosci, staramy sie niekiedy je likwidowac, gdy juz dojda absurdow, lub tez gdy niszcza niewinnych.Nie jestesmy idealni, za duzo bitow przewija sie w tym "swiecie" i za duzo brutalnosci w nim, brutalnosci niekiedy zakamuflowanej.Nie jestesmy tym bardziej za cenzura, chyba ze to autocenzura sumienia bedzie kierowala poczynaniami innych.Mamy gdzies ABW , Policje i innych.Nie wlamujemy sie do rzadowych instytucji, nie rozpracowujemy kont zwyklych obywateli.Nie lamiemy tajemnicy panstwowej...czasem narazimy sie firmom;takim jak TP SA ...Walczymy z cenzura, lecz paradoksalnie walczymy rowniez z jej brakiem.Nie bede tlumaczyl na czym to polega, kazdy myslacy moze sobie dopowiedziec wedle sumienia to, co mam-MY mamy, na mysli.A ten, kto szczypnal hakerstwa - wie o czym pisze.
Wiec robaczku nie smuc mi o ilosci zatrzyman, lub wyslanych listow gonczych...Wpada prawie kazdy, lecz ja-MY, nie musimy byc kazdym!I nie bedziemy Mixerku.Dlatego nie chrzan o zatrzymaniach gdynianinie.Wiesz co?, moge napisac duzo rzeczy o tobie, to wszystko co stykalo sie z tym swiatem netu, moge nawet napisac ci gdzie masz konto, w jakim banku i na jakiej lokacie.To nie jest objete tajemnica, wiec moga mi nadmuchac balonik :-)
Nie jest moja, ani NASZA dewiza niszczenie ludzi, nie takie prawo zapisane mamy, lecz tez nie napisano w nim abysmy chronili "smieci", tak jak to niezbyt ladnie pisze Kiw.Wiec nie groz mi robaczku, bo i ja nie jestem swietym i cos moze mi sie pokrecic w tych pozytronowych ustawieniach...
A Kiwdul wroci i bedzie tutaj tak, jak ty robaczku, i jak inni.Faktycznie-takie male z was bozki, i w tym Kiwi mial racje, z tymi niektorymi z was.
Nie jest normalne, abym tyle pisal w swoim ojczystym jezyku, wole liczby, litery i znaki scriptowe.Zrobilem to nie z przymusu, lecz dlatego ze chcialem.
Stworku rozzloszczony.
Na szczescie nie bede musial relacjonowac Kiwdulowi tego, co tutaj wypisujesz.Sam sobie zobaczy.A to bedzie dla niego smutne, bo wiem jak o Tobie nam mowil i jak mnie pisal.Rozczarowujesz Stworku-Potworku.Nie ja i nie Kiw jest slepy, lecz niestety ty i jeszcze pare tu osob.Nawet nie potraficie zauwazyc jaki on jest naprawde, jaki z niego czlowiek.Na pewno lepszy od niejednego z was.A na pewno ode mnie.
Nikt jeszcze nie wysylal tutaj prawdziwych skryptow niszczacych, dopiero to nastapi, moze nastapic.I takich skryptow sie nie wysyla , je sie wkleja(dokleja) do kodu strony.Znajacych sie na tym co pisze, przepraszam za tak lamerski jezyk, lecz chce wytlumaczyc tej niewiascie jak jest.Kiwdul jest za dobry by nienawidziec, ale ja taki nie jestem, MY nie jestesmy.
Kotku, gdy tutaj jest tyle cenzorow, to marnie swiadczy o calym hyde parku.A tak dokladniej-o odpowiedzialnych za monitorning strony.
Bagginsie.Tak dla jasnosci-to ja ci wytlumacze jak jest z tym "czuwaniem 24 h na dobe"-zapewniam cie, ze nie trzeba czuwac, od tego sa specjalne programy, w ktore nie wierzy chyba admin tego wortalu.To one odpowiedzialne sa za wysylanie postow ze zmienna czestotliwoscia i danymi "strony", tak by kolejny z postow przeszedl ograniczenia, to tak zwane programy inteligentne-ucza sie na blokadach.Liczy sie jedynie w tym wypadku dobra wola tego, co te programy uzywa i jego poswiecenie pieniazkow, bo ciagle czuwanie kompa ma swoja cene.Choc nie jest to majatek.
Widzialem tutaj ogrom postow podlegajacych tej bzdurnej cenzurze subiektywnego "paluszkowego"(admina-cenzora, adminow-cenzorow)-moze ich za duzo, wiec zaslepli?, lecz one, wpisy, pozostaly, zniknely inne, glownie te Kiwuego.Tak, to jest dwulicowosc.
Nie trzeba uzywac slow potocznie uwazanych za wulgarne, by byc skonczonym draniem, by komus wyrzadzic krzywde psychiczna.Tutaj widac to bardzo dobrze.Jestescie przykladem na nauke innym adminom-cenzorom.A w swoim zaslepieniu-nie widzicie tego.Wiec zapraszam do lektury chociazby wpisow z paru dni(tak z 5)
Bagginsie, to tyczy sie rowniez tych "spiskow" , maly .Nie licz na odpisanie.Nie zajmuje sie takimi dysputami.
Nie bede sie zajmowal zwierzami, Asystenka i innymi, bo to nie ma sensu.
Pomoge, pomozemy w razie czego Kiwiemu.Moze liczyc na Nas-tak, jak My na niego.Nie jestesmy tak blisko ze soba, ale znamy sie dosc dlugo, by wzajemnie sie szanowac i wiedziec o sobie rozne rzeczy.Ja Kiwdula szanuje.I nic tego nie zmieni.Chyba, ze da mi w morde za nic.Ale on nie uzywa sily przeciwko innym hehehe.uzywa sily w obronie innych.A to wiem, sam bylem swiadkiem takiego"uczynku".
Wiec trzymajcie sie ludzie.Wszystkiego, co stale i cieple chociazby w sloncu, jak mawia Kiwdul.I nie liczcie na odpowiedz.Chyba, ze uczynie to kiedy sam ocenie, ze warto, albo tez ze trzeba.Slimakiem jestem w odpisywaniu, lecz gepardem w dzialaniu.
Czesc.
Ps. Nikt z nas nie chce sie tu udzielac, wspolczujemy Kiwdulowi, ze to robi, ale taka jego wola.
Wiec nie imputuj nam i mnie "Znajacy Prawdę(nie smierc)", choc tak prawde piszac- placek wiesz.
Czesc.
0
0