Zmysły: słuch (20) Kiedy po raz pierwszy usłyszałeś/aś/ słowo kocham? abram forum jako odskocznia? (6) Jak traktujecie Wasze buszowanie na forum,Wasze wpisy,Wasze forumowe... Manor Związkofile? (11) Witam podczas (mało) owocnych dyskusji w większym gronie (w głównej mierze... damar
przyjaźń po rozstaniu? (4) Czy sądzicie, że przyjaźń po zerwaniu jest możliwa?Czy potrafimy zaprzyjaźnić... Julka Dosyć pesymizmu! Kto zna fajny dowcip? (34) Wiosna idzie, a wszyscy jacyś rozżaleni, obolali z miłości! Może dla odmiany... Przytulanka Prawdziwy Facet (10) Od czasu do czasu w różnych miejscahch ktoś wspomina o tak zwanym Prawdziwym... gamrep Sprzedam buty slubne (1) Sprzedam buty slubne, białe, wygodne, eleganckie rozmiar 36/37 firmy GERARD,... MT ILE RAZY!!!??? (31) Oglaszam KONKURS!!!! Mam pewna kolezanke ktora jest wyjatkowo niestala w... RK wojciech 28lat z Gdyni pozna dziewczyne 18-27lat z Gdyni Sopot Gdansk okolic (8) poznam dziewczyne jestem skromny moze poznam w celu przyjazni moze cosc... poznam dziewczyne mam28lat Laryngolog i Endokrynolog (4) Szukam dobrego prywatnego Laryngologa i Endokrynologa z okolic trójmiasta.... marwan malutka25:)))) (12) Malutka25 - żyję, tylko byłam z lekka odcięta od netu przez chwilę ( co mi... alexia Zmysły: wzrok i dotyk (6) Co czułeś/aś/ i jak zareagowałeś/aś/, gdy zobaczyłeś/aś/ lub dotknąłeś/aś/... abram Pesymizm i optymiżm... (11) No i kolejne pytanie, dlaczego pesymizm jest zły? ja jestem pesymistą (tak o... Antyspołeczny Dużo na tym forum emocji... (10) cielesności i ....w ogóle jakoś tak elektryzuje...;):) Hm...,ale to dobrze -... malutka25 a Gdynia?????? (8) szkoda,że dyskusja w zasadzie dotyczy tylko Gdańska...Mieszkam w Wielkim... jarek Rocznik 1976 ze Szkoly Podstawowej nr 19 w Gdyni (1) Szukam osob ze SP nr 19 w Gdyni zawsze fajnie po latach porozmawiac, wymienic... DorotaM jakie badania? (12) moze ktos wie jakie dokladnie badania krwi robie sie przed dobraniem tabletek... kinga Dlaczego? (9) ------------------------------------- ???... ! Ucieczka (3) Gdy dzieje sie cos nieprzyjemnego zwykle uciekamy "do przodu". Pograzamy sie... gamrep nowa moc? (8) Witam ponownie, nie było mnie tu jakiś czas, a jak ostatnio byłem to nie było... Antyspołeczny