Obchodzimy Dzień Kobiet, czy nie? (10) No jak myślicie? Obchodzimy Walentynki, czy Dzień Kobiet. Jedno i drugie, czy... Przytulanka Jak spędzić week-end? (12) Macie pomysł, jak spędzić tanio, ale miło sobotę? I do tego ORYGINALNIE!... Przytulanka romans ? (21) Jak myślicie,czy romans platoniczny jest możliwy? Gdy dwie osoby dobrze się... madia
Czy na prawdę jest tak źle? (4) Czytajac ostatnie watki dochodze do wniosku, ze jako czlek nieparzysty... gamrep Nici ze spotkania, a moze w zamian.... (29) Okazuje sie, ze raczej nie mamy czasu, (a moze i checi za malo) na spotkanie.... Magda 14 luty:((( (37) 14 luty zwany inaczej dniem zakochanych.............. No wlasnie a jak sie... lilly Nadzy mężczyźni (9) Czy jest gdzieś w Trójmieście jakieś miejsce gdzie można popatrzyć na nagich... Paula Maraton filmowy - ankieta (1) W pewnym gdańskim kompleksie kinowym ma zamiar się odbyć imprezka maratonowa... Slimak Chorobliwa zazdrość? (9) Kochani. Może coś doradzicie... Jestem z facetem, który nie przebolał jeszcze... Przytulanka Do Dr.Love (1) Szanowny Panie Doktorze nadal jestem cała rozpalona. Nie mogę przestać myśleć... pacjentka Czy jesteście w stanie mi pomóc? (7) Prosze o porade...nie wiem co robić. Już tłumacze. Przez ponad 4 lata byłam... mała co się stało? (22) Co się stało? forum umarło? dlaczego nikt nie pisze?......."czas niszczy... Antyspołeczny Pączuszki :))) (12) Jak tam Moi Drodzy? Ja już jestem po dwóch pączkach (mniam, mniam). Ciekawe... malutka25 Marzenia jak ptaki szybują po niebie... (9) O czym marzyłeś /aś/ będąc dzieckiem? I to się spełniło!!! O czym marzyłeś... abram Zapach mężczyzny (5) Moim ulubionym zapachem jest zapach mężczyzny. Szczególnie gustuje w zapachu... mała Cudzoziemcy! (6) Mam pytanie. Czy ktoś wie w których miejscach (klubach, pubach) spotykają... Miki do sympatycznej (2) Poznam miłą, sympatyczną i dyskretną panią z którą można porozmawiać o... Krzychu JAK GO ZDOBYĆ ???????????? (6) PODOBA MI SIĘ PEWIEN CHŁOPAK ! CHODZI ZE MNĄ DO KLASY ! ALE JEST STARSZY BO... ahawa praca (2) potrzebuje opiekunki do polrocznego dziecka mieszkam w Szwecji w Stockholmie... ida Czemu fajne laski tak strasznie lecą na hajc? (13) Czemu wszystkie dziewczyny( te naprawde ładne) lecą tak perfidnie na... X