Udalo sie! Dziekuje Wam Kochane Babeczki. (14) Po prostu w moim wieku, bedac sama z dzieckiem-choraskiem ciezko jest sie... Magda Pokręcone sny (9) Zeby nie bylo, ze w kolko o jednym.... Jaki byl wasz najbardziej pokrecony... gamrep Zabawa karnawałowa (2) 01.03.2003 od godz. 20.00 odbedzie się zabawa karnawałowa w Niestępowie w... aga
Do Madzi :))) (3) Madzia, jak mniemam wybywasz do Skandynawii? Życzę wspaniałych dwóch tygodni... malutka25 zakoniczyn (2) Pewnie, że ważne jest osiedle, ale równie ważna jest spółdzielnia lub... wuzel ludzie chcecie z forum zrobic czat??? (15) tak czytam, przegladam i stwierdzam ze wszyscy ludzie probuja w pewien sposob... shiva dzielnice Gdańska - dobre mieszkanie (21) Mieszkam w dzielnicy, która nie należy do najpiękniejszych, ale znam ją od... abram czy będzie coś nowego? (4) Witam Mam prożbę, czy ktoś mógłby nadać jakis fajny temat? chciałbym poczytać... Antyspołeczny POSZUKUJ ... MARZ ... ODKRYWAJ ... (10) Witam !! Chciałem się podzielić z Wami jednym z moich ulubionych cytatów,... Krzychu_25 zaparcia u niemowląt (8) Czy ktoś z was zna skuteczne, domowe sposoby na zaparcia u niemowlęcia (9... karola Rohan Riders (8) O rany!!! Oni byli po prostu boscy! Wyszlam z kina i ... zariolo się od... King Kong K.... gadac sie z wami nie chce! (3) jak w temacie - rece opadaja gdy was sie czyta. Jestescie zgraja... Kosiara tajemniczy swiat snu (1) czy ktos ma moze odsprzedac (pozyczyc) ksiazke pt. " tajemniczy swiat snu"... mumin Poszukiwanie sensu istnienia (19) Witam, już od dłuższego czasu próbuję dotrzeć do jakiejś organizacji... Gizmo ...na temat idealow (9) Zranilem kiedys kobiete, ta kobieta byla moja zona. Ja bylem jej idealem do... Ramzes Walentynka dla nienadchodzącej (3) Aniele mój! Jesteś moim światłem. Rozjaśniasz mroki mojej duszy. Zapełniasz... gamrep Miłość - stan wewnętrzny czy zewnętrzny? (9) No właśnie - czy miłość jest "stanem", który spada na nas z zewnątrz,... gamrep samotność w wielkim mieście :-) (14) ...jak to możliwe że wokół tyle się dzieje, mnóstwo ludzi, miejsc tętniących... ania Pytanie, w szczegolnosci do dziewczyn (13) Mam 26 lat i nie mialem do tej pory dziewczyny. Wczesniej nie odczuwalem... zaniepokojony Mężczyzna idealny. (36) Dziewczyny, kobiety napiszcie jaki powinien byc mężczyzna idalny... (Chcę... gamrep