Aliaksandr - opinia (2) The agent was very helpful not only in finding the apartment for rent, but... Aliaksandr Krzysiek - opinia (2) Miła obsługa skutkująca szybką sprzedażą nieruchomości. Krzysiek Dorota Kubiak - opinia (2) Dziekujemy pani Malogorzacie Bortnowskiej za profesjonalną pomoc przy... Dorota Kubiak
Magda Husar - opinia (2) Korzystałam w usług biura Tyszkiewicz Nieruchomości podczas sprzedaży... Magda Husar Jakub - opinia (2) Bardzo polecam Pana Piotra Żylińskiego pośrednika sprzedaży nieruchomości.... Jakub Jacek Grodek - opinia (2) Witam, spotkałem się z bardzo kompetentną i profesjonalną obsługą Państwa... Jacek Grodek Andrzej Dąbkowski - opinia (2) Odpowiednia osoba na stanowisku z wielkim zaangażowaniem, naprawdę wie co... Andrzej Dąbkowski Marek - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Urszulą Łojewską - przez cały proces zakupu... Marek Marzanna K. - opinia (2) Bardzo dziekujemy za skuteczne posrednictwo w wynajmie mieszkania. Pan Marcin... Marzanna K. Anna - opinia (2) Polecam panią Małgorzatę Bortnowską szybka sprzedaż, pełen profesjonalizm.... Anna Sylwia - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z kompleksowej obsługi i fachowości Pani Małgosi... Sylwia JR - opinia (2) Bardzo dobra obsługa i szczególnie pomocne przy dokumentach a nawet gdy... JR Marek - opinia (2) Oferta biura niby pokaźna ale nie znalazłem odpowiedniego dla siebie... Marek Krzysztof i Marta - opinia (2) Bardzo dobry kontakt z agentem i szybka sprzedaż działki - załatwili... Krzysztof i Marta Maria - opinia (2) Polecam 100% zadowolenia. Dobry kontakt z agentem, konkretnie i rzeczowo. Maria Marcin - opinia (2) Dzięki Pani Joannie Toporek z biura Tyszkiewicz przebrnęliśmy przez zakup... Marcin Bartek - opinia (2) Współpraca z Panią Agatą to czysta przyjemność, pełen profesjonalizm! Cała... Bartek Anita R. - opinia (1) W pełni profesjonalna obsługa, rzetelna pomoc w każdym etapie transakcji.... Anita R. Adam Orzechowski - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z biurem Tyszkiewicz. Pani Małgorzata Rogowicz w... Adam Orzechowski Michał D. - opinia (1) Profesjonalne i bezpieczne, przeprowadzenie transakcji, było moim... Michał D.